Новини компаній

Як створити стильний чоловічий образ з тримерами для бороди Braun

9 July 2021, 10:02

Рослинність на обличчі - природна мужня прикраса, яка потребує догляду та контролю. Щоб привести бороду та вуса до ідеального порядку, не обов'язково ставати постійним клієнтом барбершопа. Стильний образ, підхожий до конкретного типу обличчя та характеру, можна створити самостійно. Для цього, в першу чергу, потрібно відвідати інтернет-магазин, де представлена лінійка тримерів для бороди Braun за вигідними цінами.

Як підібрати тример для бороди

Якісний тример повинен відповідати важливим вимогам - мати зручну ергономічну конструкцію, рівно та ефективно підстригати волоски і зберігати достатній рівень заряду протягом всієї процедури.

Для цього при виборі пристрою потрібно звернути увагу на кілька критеріїв:

  • Тип живлення. Акумуляторні прилади гарантують своєму власнику абсолютну мобільність, вони незамінні в поїздках і відрядженнях. Після підзарядки здатні безперебійно працювати близько години. Про стан акумулятора сигналізує світлодіодний індикатор. Мережеві моделі тримерів відрізняються великою вагою та габаритами, а також мають більшу кількість функцій.
  • Тип і матеріал лез. Найбільш довговічні варіанти - з нержавіючої сталі або з напиленням - титановим, алмазним або карбоновим. Відстань між зубцями лез має бути мінімальною - це забезпечить краще захоплення найкоротших щетинок.
  • Комплектація приладу. Крім основних насадок для стрижки і підрівнювання бороди, до комплекту входять гребені для регулювання довжини, насадки для обробки брів. Також тримери для бороди Braun додатково комплектуються бритвеними насадками, які легко виконають красиву окантовку без ризику подразнення шкіри обличчя.

Чому варто купити тример для бороди від компанії Браун

Існує кілька причин придбати тример для бороди Braun і використовувати його в якості стайлера:

  • гострі леза з довгим терміном служби;
  • висока продуктивність роботи навіть при густій рослинності;
  • вологозахищений корпус;
  • зручна шкала регулювання довжини.

Як доглядати за бородою за допомогою тримера

Стайлінг бороди з тримерами Braun - нескладна процедура, швидше освоїти яку допоможуть кілька рекомендацій:

  • Щоб зробити акуратний кант на шиї, потрібно використовувати прилад без насадок, приділяючи особливу увагу нижній межі - в цьому випадку борода буде виглядатиме максимально акуратно.
  • Для підстригання короткої бороди потрібно встановити гребінь відповідної довжини і виконати кілька рухів проти росту волосків.
  • Якщо борода довга - зрізати волоски зверху вниз. Рухи повинні бути плавними та повільними, щоб леза тримера ретельно опрацьовували кожну ділянку.
  • Для створення бічного контуру потрібно використовувати тример без насадки, плавно рухаючи його у напрямку до вуха.
  • Для обробки щетини на підборідді - здійснювати рухи тримером зверху вниз або знизу вгору, злегка натягуючи шкіру.

Купити тример для бороди Braun c швидкою доставкою по Києву та всій Україні ви можете в зручний час, відвідавши інтернет-магазин Браун-Шоп. Це компактний пристрій допоможе легко привести до порядку найбільш неслухняну бороду.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тример Braun борода  
Матеріали по темі