Політика

Дискотека та відомі артисти: Романів гучно відсвяткував свій День народження

12 July 2021, 17:52

Розваги для дітей, концертна програма місцевих колективів, дискотека та виступи відомих артистів України, саме так цього року відсвяткували День Романова. Генеральним спонсором свята став депутат обласної ради Ігор Ходак.

«Прекрасні мої чарівні жителі Романова, мої односельці, я бажаю, щоб у ваших оселях завжди панувала радість, щастя, добро, щоб ваші долі від батька до сина тільки примножувалися. Я бажаю, щоб на теренах нашої прекрасної землі Романівщини утворювалися дуже багато компаній, які давали робочі місця та впевненість усім нам у завтрашньому дні», — привітав Романів депутат Житомирської обласної ради Ігор Ходак.

Депутат Житомирської обласної ради Ігор Ходак проживає тут понад 25 років, каже: ніколи не думав переїжджати з Романова.

«Точно не збираюся змінювати місце проживання, тому що ця земля мене хвилює. Я хотів би, щоб, перш за все, Романів став статусом міста, щоб в Романові було не одне-два-три, а можливо 15-30 підприємств, люди мали змогу мати місце роботи, щоб населення Романова збільшувалося і школи наші наповнювалися кількістю, а батьки хотіли ростити дітей саме тут», — каже Ігор Ходак.

Організатори зазначили, що для місцевих жителів підготували кілька сюрпризів.

«Щороку нас вітають на Романівщині артисти української естради. А «родзинкою» є саме анімаційна програма, в якій аніматори будуть протягом двох годин розважати діток, такого в нас ще не було. А те, що у нас співатиме Артем Кондратюк та Арсен Мірзоян, я думаю, для багатьох прихильників української пісні — це найкращий подарунок», — розповіла співорганізаторка свята Альона Лободзінська.

Така насичена концертна програма місцевим жителям сподобалася.

«Свято супер», — каже Євгеній.

«Нам подобається все, але найбільше забавки для діток з міньйонами», — розповідає Вікторія.

«У зв’язку з цим карантином, що в нас рік був, ми всі сиділи безвилазно. Що нам подобається? Виділити щось особливе не можна, все нам подобається, все гарне», — кажуть Любов та Лілія.

Історики припускають, що Романову більше ніж 800 років.

«На жаль, точної дати немає, але всі точні дати народження міста є умовними. Я для себе вважаю умовною датою 1196 рік, якраз перша згадка в літописі про Романову волость. Тобто ми можемо говорити про 810-820 років», — розповів історик-краєзнавець Олександр Кондратюк.

Своїм виступом Романів вітав фіналіст телепроєкту «Голос країни» Артем Кондратюк.

«Люди дуже скучили за концертами, і це видно, що вони голодні до музики, до танців, до веселощів, і це круто. Романів, хочу тобі побажати, щоб ви запам’ятали цей момент щастя, драйву, який ми разом зробили. І щоб ви дуже часто поверталися подумки саме у той стан душевний, позитивний, і черпали там більше цього позитиву. Взагалі більше позитиву, бо негативу багато. Більше позитиву, Романів», — побажав Романову Артем Кондратюк.

Завершили свято виступом заслуженого артиста України Арсена Мірзояна та вогняним шоу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Романів День Романова  
Матеріали по темі