Події

На трасі Київ-Чоп патрульні знайшли автомобіль Honda, який уночі викрали з проспекту Миру в Житомирі: злодій втік

13 July 2021, 10:33

Уранці 13 липня на трасі Київ-Чоп патрульні знайшли автомобіль Honda Pilot, який уночі викрали з проспекту Миру в Житомирі: водій втік, залишивши номерні знаки у багажнику.

Про це повідомила пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«Сьогодні, близько 7-ї години, інспекторам патрульної поліції надійшло повідомлення, що невідомі особи протягом ночі заволоділи транспортним засобом Honda Pilot, який стояв припаркованим поблизу будинку на проспекті Миру», - йдеться у повідомленні.

Цього ж ранку, близько 6-ї години, під час здійснення контролю швидкісного режиму на автомобільній дорозі Київ — Чоп інспектори патрульної поліції зафіксували автомобіль Honda, що рухався в напрямку міста Рівне з перевищенням швидкості. Вимогу про зупинку водій транспортного засобу проігнорував. Як наслідок патрульні поліцейські передали інформацію про даний транспортний засіб екіпажам поліції для зупинки порушника.

Надалі, під час обстеження автомобільної дороги екіпаж патрульної поліції помітив автомобіль Honda Pilot, що підпадав під орієнтування. Водія транспортного засобу в салоні автівки не було, у багажнику автомобіля патрульні знайшли номерні знаки, що підпадали під отримане від колег орієнтування про незаконне заволодіння автомобілем.

«На місце виявлення транспортного засобу патрульні поліцейські викликали слідчих та забезпечили охорону місця події», - повідомили в патрульній поліції.

Нагадаємо, 9 липня 2021 у Житомирській області поліція проводила навчання з розшуку викраденого авто: перевіряла усі чорні Volkswagen і з погонею затримувала «крадія».

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці травня 2021 у Житомирській області виявили СТО, на яку з Волині приганяли крадені автівки: вилучили три Volkswagen та дві Audi.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: угон крадіжка викрадення автомобіля патрульний  
Матеріали по темі