Економіка

​Поблизу Коростеня за 68 млн грн відремонтують 2,4 км міжнародної траси: тендер виграла вінницька фірма

14 July 2021, 12:25

Служба автомобільних доріг у Житомирській області 12 липня уклала угоду з ТОВ «Спільне Українсько-Німецьке Підприємство «Автострада» на капітальний ремонт дороги від села Бехи до міста Коростень, вартістю 67,7 млн грн.

Про це йдеться в договорі, опублікованому 14 липня на ресурсі «Прозорро».

За умовами договору, до 31 грудня 2022 року ТОВ «Спільне Українсько-Німецьке Підприємство «Автострада» має відремонтувати дорогу М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський (через м. Вінницю) на ділянці км 84+995 – км 87+388. Джерело фінансування - державний бюджет України.

Очікувана вартість закупівлі становила 71 млн 307 тис. 960 грн. В результаті тендеру ціна знизилася на 5%.

Свої пропозиції на участь у тендері подало дві фірми: ТОВ «Спільне Українсько-Німецьке Підприємство «Автострада» та ПрАТ «Хмельницьке ШБУ №56».

У документації ТОВ «Спільне Українсько-Німецьке Підприємство «Автострада», тендерний комітет знайшов невідповідності. Замовник опублікував вимогу про усунення порушень, зокрема учасник в складі тендерної пропозиції повинен подати довідку згідно з формою Таблиці 1 щодо наявності техніки (транспортних засобів, основних будівельних (дорожніх) машин, механізмів, обладнання та устаткування тощо). Порушення фірма мала усунути до 19 червня.

Врешті 12 липня Служба автомобільних доріг у Житомирській області уклала угоду з ТОВ «Спільне Українсько-Німецьке Підприємство «Автострада».

ТОВ «Спільне Українсько-Німецьке Підприємство «Автострада» зареєстроване у Вінниці. Спеціалізується фірма на будівництві доріг і автострад, статутний капітал - 310 млн грн. Власником фірми є Максим Шкіль. ТОВ «Спільне Українсько-Німецьке Підприємство «Автострада» є одним із засновників Національної асоціації дорожників України.

Як повідомляв Житомир.info, 10 червня 2021 року Служба автомобільних доріг опублікувала повідомлення про намір укласти угоду з ТОВ «Спільне Українсько-Німецьке Підприємство «Автострада» на реконструкцію автомобільної дороги між населеними пунктами Васьковичі та Бехи, що поблизу Коростеня, вартістю 208 млн грн. Договір уклали 29 червня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ремонт дорога М-21 Коростень Автострада  
Матеріали по темі