Місто

Мер Житомира преміював педагогічних працівників закладів освіти за досягнення учнів, перемоги та інновації

16 July 2021, 17:06

Мер Житомира Сергій Сухомлин виписав премії педагогічним працівникам закладів обласного центру.

Розпорядження про призначення і виплату премій міського голови педагогічним працівникам закладів загальної середньої та позашкільної освіти міста Житомира Сухомлин підписав 16 липня 2021 року.

Премії призначаються «з метою підтримки та творчого пошуку педагогічних працівників, на виконання міської цільової Програми розвитку освіти».

Зокрема, за підготовку переможців всеукраїнського конкурсу МАН премію по 1 тис. грн кожна отримали десять педагогів, шестеро з яких – вчителі ліцею №25.

Вчителька української мови та літератури ліцею №2 Лілія Баранова за перемогу у всеукраїнському конкурсі «Вчитель року» отримала премію в розмірі 10 тис. грн.

За інноваційну діяльність по 1 тис. грн отримали дев’ять працівників, з яких п’ятеро – з дошкільного закладу №39: три вихователя, практичний психолог та завідувач Галина Шиманська, яка є депутатом Житомирської міської ради (фракція «Пропозиція»).

За учнів, які отримали 200 балів на цьогорічному ЗНО по 3 тис. грн виплатять п’ятьом вчителям. Також по 3 тис. грн отримають за перемоги в конкурсах та змаганнях різних рівнів отримають вісім керівників навчальних закладів.

Весь список премійованих дивіться тут

Як повідомляв Житомир.info, житомирським освітянам щороку виплачують премії міського голови, хто отримував в 2019 році дивіться тут, в 2020 – за посиланням. Зауважимо, що в ці роки премій за інновації не було.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: премія педагог розпорядження освіта  
Матеріали по темі