Події

На кар'єрі поблизу Житомира майже добу шукали 6-річного хлопчика, тіло дитини виявили водолази

19 July 2021, 09:28

Вранці 18 липня на водоймі у селі Тарасівка поблизу Житомира водолази виявили тіло 6-річного хлопчика, який зник напередодні.

Про це повідомила водолазна служба ЖОКСАРС.

«18 липня 2021 р. водолази Житомирської обласної комунальної спеціалізованої аварійно-рятувальної служби Житомирської обласної ради взяли участь у пошуках зниклого 17 липня 6-річного хлопчика. Під час вияснення обставин зникнення дитини було з'ясовано, що сім'я відпочивала на кар'єрі в с. Тарасівка (неподалік с.Левків). В певний момент батьки помітили відсутність дитини та розпочали пошуки, було повідомлено поліцію про даний факт. Пошуки дитини на березі бажаних результатів не дали. Тому до даних дій були залучені водолази ЖОКСАРС. О 8.15 тіло дитини було виявлено та піднято з дна кар'єру, передано працівникам поліції», - повідомили водолази.

Як повідомляв Житомир.info, 17 липня 2021 зі ставка у селищі Іршанськ Коростенського району водолази дістали тіло чоловіка, 1987 року народження. Загиблий відпочивав на березі водойми у компанії друзів, а потім вирішив освіжитися у воді, бо стало зле.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: потопельник утоплення Тарасівка Левків кар'єр дитина водолаз  
Матеріали по темі