Влада

​У Житомирській облраді створили робочу групу для вивчення питань діяльності ансамблю «Родослав»

19 July 2021, 16:27

У Житомирській обласній раді створили робочу групу з вивчення питань діяльності КП «Фольклорний ансамбль національного обряду «Родослав».

Про це йдеться у спільному розпорядженні голів обласної ради та ОДА від 15 липня, оприлюдненому на офіційному сайті.

«Враховуючи рекомендації постійної комісії Житомирської обласної ради з гуманітарних питань від 18 травня 2021 року, лист комунального підприємства «Фольклорний ансамбль національного обряду «Родослав». Житомирської обласної ради від 30.03.2021 №26», зобов’язуємо утворити робочу групу з вивчення питань діяльності комунального підприємства «Фольклорний ансамбль національного обряду «Родослав» Житомирської обласної ради (далі – робоча група) та затвердити її склад згідно з додатком», - йдеться у розпорядженні.

Новостворена робоча група має здійснити свою роботу і про результати проінформувати керівництво області до 1 жовтня 2021.




Як стало відомо Житомир.info, підставою створення робочої групи є конфлікт колективу ансамблю з його керівником Ольгою Хмельницькою. Колектив висловив недовіру директорці, оскільки Ольга Хмельницька ініціює входження ансамблю "Родослав" до складу КП "Житомирська обласна філармонія ім. С. Ріхтера".

Як повідомляв Житомир.info, на сесії облради 11 вересня 2018 року депутати звільнили колишнього керівника ансамблю «Родослав» Олександра Зайченка. Відтоді обов’язки директора виконувала Ольга Хмельницька, яку через рік конкурсна комісія рекомендувала на посаду керівника комунального ансамблю.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ансамбль Родослав Хмельницька робоча група  
Матеріали по темі