Події

​Подробиці травмування пенсіонерів на залізниці в Коростені: потяг збив незрячого священника та жінку-поводиря з вадами слуху

21 July 2021, 09:46

У Житомирській області священник з жінкою-поводирем переходили колію просто на зустріч поїзду. Сталося це на обладнаному шлагбаумом та світловою сигналізацією залізничному переїзді у місті Коростень. Після зіткнення з потягом за життя потерпілих борються медики.

Про обставини аварії на коліях повідомили журналісти ТСН.19:30.

Відео зняли пасажири потяга, який збив на переїзді двох стареньких. Попри страшний удар - люди вижили. Чоловік нині у реанімації, а жінка - у відділенні хірургії. Усе сталося на залізничному переході. За словами очевидців, батюшка з місцевої церкви у супроводі жінки пропустили товарний потяг і попри працюючу сигналізацію почали переходити колії. У цей час рухався ще один потяг. Обидвоє і потрапили під його колеса. На залізниці кажуть: їхня працівниця намагалася попередити пішоходів про небезпеку, але марно.

Побачити чи почути попередження у потерпілих шансів не було, кажуть місцеві. 73-річний священник пересувається лише за допомогою жінки-поводиря. Їй 79 і вона має великі проблеми зі слухом. На залізниці своєї провини не бачать. Кажуть, і шлагбауми, і сигналізація на переїзді працюють справно. Але в людей не вистачає терпіння дочекатися, поки перехід відкриють.

За останні три дні на цій станції - вже друга аварія. Залізничники вкотре просять не порушувати правила. Адже хвилина поспіху на переїзді часто закінчується важкими травмами або смертю.

Нагадаємо, вранці 18 липня у Коростені пасажирський поїзд збив двох пенсіонерів: чоловік та жінка потрапили до лікарні.

Як повідомляв Житомир.info, 16 липня 2021 у Коростені вантажний потяг на смерть збив 70-річного велосипедиста.

Житомир.info за матеріалами ТСН

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: потяг поїзд залізниця переїзд колії Коростень травмування пенсіонер  
Матеріали по темі