Події

​На трасі Київ-Чоп у Житомирській області нетверезий водій Volkswagen за 2000 гривень хотів відкупитись від патрульних

21 July 2021, 14:45

У Житомирі на Київському Шосе 20 липня патрульні зупинили ГАЗ за порушення правил, а 72-ріний водій намагався відкупитись за 200 гривень. А на трасі Київ-Чоп нетверезий водій Volkswagen пропонував патрульним 2 000 гривень, щоб уникнути відповідальності.

Про це 21 липня повідомили на сторінці патрульної поліції у Facebook.

«20 липня на Київському Шосе за порушення правил дорожнього руху патрульні поліцейські зупинили автомобіль ГАЗ. Під час розгляду справи про адміністративне правопорушення, водій, щоб уникнути відповідальності, запропонував інспекторам 200 гривень неправомірної вигоди.

На 72-річного керманича патрульні винесли постанову за ч. 1 ст. 122 (Порушення правил перевезення вантажів) КУпАП.

Другий випадок трапився на автомобільній дорозі Київ — Чоп. За порушення правил дорожнього руху патрульні поліцейські зупинили автомобіль Volkswagen. Спілкуючись з 45-річним водієм, патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Висновок лікаря нарколога підтвердив, що водій керував транспортним засобом у нетверезому стані. Громадянину повідомили, що на нього буде складено протокол про адміністративну відповідальність.

Аби уникнути відповідальності за правопорушення, водій запропонував інспекторам винагороду в розмірі 2000 гривень. Не зважаючи на усне попередження від патрульних про кримінальну відповідальність за такі дії, водій продовжив наполягати на своєму та поклав кошти до службового автомобіля», – йдеться у повідомленні.

Поліцейські оформили на водія адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) та ч. 1 ст. 121 (Керування транспортним засобом, який має технічні несправності) КУпАП.

Оскільки в діях чоловіків вбачалися ознаки кримінального правопорушення, на місця подій охоронці порядку викликали слідчо-оперативні групи.

Як повідомляв Житомир.info, 9 липня у Житомирі водій, який мав ознаки наркотичного сп’яніння, запропонував патрульним хабар, бо поспішав на роботу, де працює водієм маршрутки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: хабар патрульні траса алкоголь нетверезий водій  
Матеріали по темі