Влада

Вища рада правосуддя звільнила ще одну суддю-мільйонерку з Богунського райсуду Житомира

23 July 2021, 10:15

22 липня Вища рада правосуддя звільнила 5 суддів, у тому числі й суддю Богунського районного суду Житомира Наталію Слюсарчук.

Про це повідомила пресслужба ВРП.

«22 липня 2021 року Вища рада правосуддя розглянула матеріали щодо звільнення суддів з посад за загальними обставинами, а саме у зв’язку з поданням заяв про відставку. ВРП ухвалила звільнити у зв’язку з поданням заяв про відставку п’ятьох суддів», - йдеться у повідомленні.

За даними пресслужби ВРП, серед звільнених - Слюсарчук Наталія Федорівна – суддя Богунського районного суду міста Житомира.

В оприлюдненій в березні 2021 року щорічній декларації суддя Наталія Слюсарчук зазначила, що упродовж 2020 року за основним місцем роботи в Богунському суді вона отримала 1 млн 15 тисяч 490 гривень зарплати, її пенсія склала 146,3 тис. грн. Також Наталія Слюсарчук декларує готівкою пів мільйона гривень та 52 тисячі доларів США.

Зазначимо, що Наталія Слюсарчук працювала у Богунському райсуді Житомира з 2004 року, з 2010 року була обрана на посаду судді безстроково.

Як повідомляв Житомир.info, 17 червня 2021 Вища рада правосуддя звільнила суддю-мільйонерку – Наталію Гулак, яка очолювала Богунський райсуд Житомира.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ВРП суддя звільнення Богунський суд Слюсарчук  
Матеріали по темі