Здоров'я

У Житомирі відкрився новітній медичний центр «Viramed»

23 July 2021, 16:39

Передові методи лікування, новітнє обладнання та висококваліфіковані спеціалісти - це все про новий медичний центр «Viramed», що відкрився у Житомирі за адресою: вулиця Небесної сотні, 52.

Тут пропонують унікальні медичні послуги, одна з таких – трансплантація волосся. Також лікарі центру практикують малоінвазивні методи лікування, що значно зменшує терміни реабілітації пацієнта.

«Основні напрямки: дерматологія, охоплює трихологію та косметологію, проктологія, амбулаторна хірургія, гінекологія, діагностичний напрямок – це ультразвукові дослідження, аналізи. Вузькі спеціалісти - уролог, андролог та кардіолог. Ми самі проводимо пересадку волосся, тобто трансплантацію. Не лише на зону росту волосся, а й брів, проводимо корекція волосяної частини обличчя у чоловіків, тобто борода, вуса та бакенбарди», - розповідає медичний директор медичного центру «Viramed», Сергій Морозов.

В медичному центрі «Viramed» шукають індивідуальний підхід до кожного клієнта.

«Безпосередньо я займаюся переважно проктологією, а саме малоінвазивною проктологією. Робимо цю сферу медицини легшою, доступною для людей. Намагаюся знівелювати страх людини для того, щоб люди не боялись звернутися до проктолога. Насправді вчасне звернення запобігає великих оперативних втручань і зменшує наслідки для здоров’я самого пацієнта», - говорить медичний директор медичного центру «Viramed», Сергій Морозов.

Фахівці медичного центру застосовують найефективніші методи для лікування маленьких пацієнтів. Крім цього, тут є зона з іграшками та розмальовками, завдяки чому ваша дитина буде не лише здоровою, а й усміхненою.

«Ми приймаємо діток від народження, лікуємо шкірні захворювання. У нас проводяться багато новітніх методик, які є найефективнішими, особливо, що стосується лікування псоріазу, атопічного дерматиту, лікування багатьох хронічних захворювань», - каже директор медичного центру «Viramed» Тетяна Пісчанська.

Медичний центр «Viramed» – це якісні медичні послуги за доступною ціною.

«В рейтингу між клініками Житомира, у нас абсолютно доступні ціни, як по наданих послугах, так і по лабораторних обстеженнях», - переконує директор медичного центру «Viramed» Тетяна Пісчанська.

Записатися на прийом можна за телефоном +38(067) 397-03-03 або прийшовши до медичного центру «Viramed», який знаходиться за адресою: вулиця Небесної сотні, 52.

Детальніше про послуги дивіться на сайті «Viramed».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: медичний центр Viramed 
Матеріали по темі