Місто

У Житомирі близько двох десятків людей влаштували ходу проти примусової вакцинації від коронавірусної інфекції

24 July 2021, 16:10

У Житомирі 24 липня приблизно два десятки людей вийшли на ходу проти примусової вакцинації від коронавірусної інфекції.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

«Зо два десятки людей ідуть з плакатами «Ні примусовій вакцинації» та з іншими написами», – розповіли читачі.

За інформацією пресслужби патрульної поліції Житомирської області, хода стартувала на майдані Корольова, однак до кінцевої точки люди так і не дійшли – розійшлися раніше.

«Це була хода проти карантину, вакцинації тощо. Розпочалася вона о 12:15 год., хоча мала стартувати об 11-ій. Заявлена кількість учасників – 200 осіб, але прийшло набагато менше людей. Ходу почали від майдану Корольова, потім рухалися вулицями Мала Бердичівська та Качинського на майдан Соборний, звідти по вулиці Грушевського пішли до проспекту Незалежності, тоді – до автовокзалу, звідти дійшли орієнтовно до вулиці Князів Острозьких. Там і розійшлися, хоча мали дійти до початкової точки. Патрульні на двох автомобілях супроводили людей по маршруту їх руху, аби все було безпечно», – поінформував пресофіцер патрульної поліції Житомирської області Ігор Іванюк.

Зазначимо, за інформацією департаменту охорони здоров’я Житомирської облдержадміністрації, станом на 24 липня проти COVID-19 у Житомирській області вакцинувалися 147 973 особи.

Нагадаємо, з 20 липня стартував п’ятий етап вакцинації: Україна відкрила вакцинацію проти COVID-19 для всіх охочих. Цього ж дня Житомирська область отримала більш ніж 40 тисяч доз вакцини Moderna американського виробництва. З 22 липня у Житомирі можна вакцинуватися у будь-який день і без попереднього запису.

Як повідомляв Житомир.info, на початку червня 2021 року до редакції зверталися працівники житомирської поліції, яких змушували вакцинуватися проти COVID-19. У ГУ Нацполіції у Житомирській області інформацію про примусове щеплення спростовували.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус COVID-19 вакцинація вакцина щеплення хода протест акція  
Матеріали по темі