Влада

​Для закладів освіти Житомирської територіальної громади за кошти субвенції придбають 335 ноутбуків

26 July 2021, 11:08

Для закладів освіти Житомирської області за кошти державної субвенції придбають 2328 ноутбуків. Житомирські школи отримають 335 штук.

Відповідне розпорядження «Про централізовану закупівлю, розподіл та передачу ноутбуків» від 15 липня опубліковане на сайті Житомирської ОДА,

«Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації: 1) здійснити придбання ноутбуків шляхом централізованої закупівлі у відповідності з нормами Закону України «Про публічні закупівлі»; 2) Забезпечити подальшу передачу закуплених ноутбуків у встановленому законом порядку до місцевих органів управління освітою. 2. Рекомендувати сільським, селищним головам забезпечити: 1) співфінансування придбання ноутбуків; 2) постачання придбаних ноутбуків до закладів загальної середньої освіти відповідно до розподілу, що додається», – йдеться у розпорядженні.





У додатку зазначено, що заклади освіти Житомирської територіальної громади потребують 335 ноутбуків. Найбільше – житомирська загальноосвітня школа №28 – 20 ноутбуків, 196 – гуманітарна гімназія №23 і 18 – екологічний ліцей №24.

Як повідомляв Житомир.info, заклади освіти Житомирської області потребують понад 5 тисяч ноутбуків, за кошти субвенції можуть придбати 2 328 штук.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: школа ліцей гімназія ноутбук субвенція розпорядження Бунечко  
Матеріали по темі