Влада

В Житомирській облраді з нагоди хрещення Київської Русі хочуть провести «перший обласний молитовний сніданок»

27 July 2021, 16:10

Голова Житомирської обласної ради Володимир Федоренко зустрівся з представниками Ради церков Житомирщини і домовився провести в адмінприміщенні молитовний сніданок.

Про це Федоренко повідомив 26 липня на своїй сторінці у Facebook.

«Обговорили проведення молитовних сніданків в обласній раді. У День Хрещення Київської Русі, проведемо перший обласний молитовний сніданок в обласній раді. У спільній молитві помолимось за мир в Україні, за здоров'я наших захисників і їх родин, добробут наших громадян та души полеглих воїнів за Незалежність України. Спільною молитвою, спільною працею та в консолідації дій та думок ми можемо змінити себе і нашу Житомирщину. Розвиваємо Житомирщину разом», - написав голова облради.

Нагадаємо, перший молитовний сніданок за участю представників влади та церков в Житомирі відбувся 10 квітня 2017 року в ресторанному комплексі «Гайки», де були накриті столи для запрошених. Другий проводили 31 липня 2018 року в рамках відзначення 1030-річчя хрещення Київської Русі-України: він проходив в Центрі розвитку місцевого самоврядування, який знаходиться на Михайлівській, захід не анонсувався і представників ЗМІ не запрошували, частування гостей обмежилося фуршетом. Третій молитовний сніданок відбувся 31 травня 2019 року о 8-й ранку на пішохідній вулиці Михайлівській.

Як повідомляв Житомир.info, в липні 2018 року з Житомирської області 152 автобуси мали везти майже 5 тисяч вірян у Київ на відзначення 1030-річчя Хрещення Русі. До ходи у столиці організовано долучилися тодішній голова ОДА Ігор Гундич, його заступник Роман Щебетов та чиновники облдержадміністрації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада Федоренко молитовний сніданок хрещення церква  
Матеріали по темі