Новини компаній

Чоловічі худі та їхня актуальність на всі сезони

28 July 2021, 09:22

Сьогодні кожен старається підшукати для свого гардеробу дещо максимально комфортне та універсальне, що абсолютно не дивно враховуючи сучасний темп життя. У цій статті хочемо розглянути саме чоловічі худі, аби ви не ставилися до них упереджено, як виключно до демісезонного чи зимового одягу.


З’явилися вони доволі давно у спортивній сфері, використовувалися спортсменами для бігу на вулиці в холодну пору, адже були надзвичайно практичними за рахунок передньої настрочної кишені для речей першої необхідності та капюшону, котрий міг врятувати від вітру чи дощу. Сьогодні їхній функціонал практично не змінився, проте розширився на іншу сферу. Стилісти та дизайнери просунули їх у повсякденні образи, влучно видозмінили грамотним підбором матеріалів у відповідності з призначенням та сезонністю, а також наповнили візуальну складову, що сьогодні високо оцінена трендхантерами. Саме вони не бояться експериментувати зі змішуванням стильових спрямувань та грою контрастів, що виглядає сміливо та стильно водночас. Так, ви з легкістю можете зустріти на вулицях міста образ із джинсовими шортами, сорочкою та худі, або ж штанами, наближеними до традиційної класики, глянцевими туфлями і толстовкою, про яку ми тут розповідаємо.


Але що ж робить вона у літніх аутфітах? Відповідь проста: компанії-виробники почали адаптувати їх до спекотної пори, обираючи тонкі матеріали, додаючи різноманітні прорізи та наскрізні люверси для необхідної вентиляції, можна знайти моделі з коротким рукавом, або ж довжиною ¾. Все це виглядає по-особливому красиво і є справжньою знахідкою для тих, хто обожнює стрітстайл та не уявляє виходів на вулицю без нього. Крім того, потрібно врахувати, що після заходу сонця на вулиці стає доволі прохолодно, а в доважок з вітром ви тут же згадаєте про толстовку, яку залишили вдома.


Щодо декору. Сьогодні правильним вибором стануть яскраві відтінки помаранчевого, блакитного, жовтого та глибокого зеленого. Стосовно принтів: тут ви можете обирати і поодинокі локальні варіанти і фулл-прінтед моделі. Якщо ж ви поціновувач закоренілого стилю гранж, то проріхи, необроблені зрізи деталей та інші елементи деструкції сьогодні актуальні, як ніколи.


Фасон. Тут мова коротка, віддавайте перевагу оверсайзу і точно не прогадаєте.


Де придбати? Радимо зазирнути в інтернет-магазин MD Fashion. Тут представлено більше ста всесвітньо відомих брендів, которі відрізняються стильовими спрямуваннями, а значить кожен чоловік знайде тут свою найкомфортнішу оригінальну толстовку з гарантією якості від виробника.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: худі чоловічі худі  
Матеріали по темі