Фоторепортаж

​Який вигляд має один з перших в Житомирі інклюзивних спортивних майданчиків через чотири роки після відкриття. Фоторепортаж

28 July 2021, 16:44

28 липня 2017 року у Житомирі по вулиці Грушевського 71/105 в рамках реалізації проєктної пропозиції бюджету участі відкрили майданчик, доступний як для людей з інвалідністю, так і для дорослих та дітей.

Проєкт «Островки здоров’я для всіх» був одним з переможців загальноміського голосування у 2016 році. Його загальна вартість склала 240 600 тис. грн.

Спортивний майданчик складається з різноманітних тренажерів, серед яких є орбітрек, повітряний ходок, велотренажер та інші. Також тут розміщений дитячий спортивно-гімнастичний комплекс, гойдалка для чотирьох та гойдалка для візочників.

13 липня 2018 року на позачерговому засіданні виконавчого комітету спортивний майданчик по вулиці Грушевського разом з іншими майданчиками передали з балансу міського культурно-спортивного центру Житомирської міської ради на баланс КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Житомирської міської ради.

Зараз майданчик містить сліди експлуатації: на тренажерах облущилася фарба, деякі деталі погнуті, на гойдалці для візочників відірваний один з елементів. На тренажерах ще збереглися наліпки з інструкціями по використанню. Люди у дворі скаржаться, що тренажери ніхто не змащує і коли зранку хтось на них займається, то вони сильно скриплять і заважають.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: інклюзивність спортивний майданчик вулиця Грушевського тренажери  
Матеріали по темі