Події

У Коростені вантажівка-холодильник врізалась у фуру, водій загинув

28 July 2021, 20:59

Ввечері 28 липня у місті Коростень Житомирської області автомобіль IVECO в’їхав у іншу вантажівку. Одного з водіїв з понівеченої автівки діставали рятувальники. На жаль, медики, що прибули на місце ДТП, констатували його смерть.

Про це повідомляє пресслужба Коростенської райдержадміністрації з посиланням на інформацію начальника районного управління ГУ ДСНС України у Житомирській області Сергія Рудзіка.

«О 18:18 на пункт зв’язку частини 8 державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення, про те що по вул. С. Кемського сталося ДТП. На місце виклику було надіслано відділення на АЦ-40 (Dennis) та САРМ-Л (Т-6), 5 чоловік особового складу. По прибуттю в 18: 21 було встановлено, що водій на автомобілі IVECO не впорався з керуванням і здійснив зіткнення в задню частину вантажного автомобіля. За допомогою гідравлічного інструменту водія деблоковано з понівеченого автомобіля та передано до карети швидкої допомоги, після чого медики констатували смерть водія», – йдеться у повідомленні.

Усі обставини ДТП встановлюються.

Як повідомляв Житомир.info, 28 липня 2021 року на вулиці Івана Сльоти у Житомирі сталася дорожньо-транспортна пригода за участю легкового автомобіля та мотоцикла. З місця події «швидка» госпіталізувала двох людей – неповнолітнього водія двоколісника та його пасажирку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Коростень  
Матеріали по темі