Політика

В Житомирській облраді з’явився перший позафракційний депутат (доповнено)

29 July 2021, 10:24

У Житомирській обласній раді з’явився перший позафракційний депутат – Костянтин Черпіцький.

Про виключення Черпіцького з фракції партії «Опозиційна платформа – За життя» на початку чергової сесії облради 29 липня повідомив голова обласної ради Володимир Федоренко.

«5 травня 2021 року відбулося засідання фракції політичної партії «Опозиційна платформа – За життя» в Житомирській обласній раді, на якому було виключено Черпіцького Костянтина Олеговича зі складу фракції», - оголосив Федоренко.

Наприкінці сесії слово попросив сам Черпіцький, щоб пояснити своє виключення з фракції ОПЗЖ.

«Минув вже якийсь час каденції і стало зрозуміло, чому «Опозиційна платформа – За життя» не входить в коаліцію і чому лишилася осторонь. Все банально просто – окремі люди керуються особистими амбіціями і не зважають на потреби громади. Я з цим не погоджують і постійно висловлюю свою думку. Саме тому головою нашої партійної організації (нардеп Юрій Павленко – ред.) було запропоновано виключити мене із фракції «Опозиційна платформа – За життя», Хочу сказати, що я корінний житомирянин, буду боротися надалі за наших земляків, за потреби громади, нас б’ють – ми літаєм», - сказав Костянтин Черпіцький.

Нагадаємо, напередодні 9 травня депутат облради Костянтин Черпіцькій розмістив у Житомирі білборди з подякою за Перемогу, де на ілюстративному фото були зображені бійці дивізії СС. Після широкого розголосу голова облорганізації ОПЗЖ Юрій Павленко завив, що Костянтина Черпіцького виключать з фракції в облраді.

Фото з Інтернету

Як повідомляв Житомир.info, киянин Костянтин Черпіцький на місцевих виборах 2020 року був обраний до Житомирської обласної ради по списку ОПЗЖ, фракція налічувала 7 депутатів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Черпіцький сесія облрада депутат ОПЗЖ 
Матеріали по темі