Фоторепортаж

У Житомирській області Зеленський вручив нагороди та переглянув демонстраційні дії ССО. Фоторепортаж

29 July 2021, 14:56

Президент Володимир Зеленський відвідав полігон навчально-тренувального центру Сил спеціальних операцій ЗСУ на Житомирщині.

Про це 29 липня повідомляє пресслужба президента.

«Володимир Зеленський вручив державні нагороди та заслухав доповідь командувача ССО Григорія Галагана. Глава держави також переглянув демонстраційні дії авіаційного компоненту та групи спеціальних операцій з елементами десантування з літака Ан-26, а також груп спеціальних операцій, підрозділів руху опору та авіаційного компоненту з елементами евакуації після успішного виконання бойового завдання. Володимир Зеленський ознайомився із сучасним озброєнням і технікою військових частин Сил спеціальних операцій Збройних Сил України, а також оглянув тактичний операційний центр і центр інформаційно-психологічних операцій», - йдеться у повідомленні.

Фоторепортаж візиту оприлюднений на сайті президента.

Нагадаємо, 29 липня на початку чергової сесії голова обласної ради Володимир Федоренко повідомив, що президент Володимир Зеленський сьогодні перебуває в Житомирській області і відвідує військову частину. Згодом стало відомо, що президент з нагоди Дня Сил спеціальних операцій ЗСУ приїхав до 142-го навчального центру ССО, який дислокується у Бердичеві.

Як повідомляв Житомир.info, перед цим президент Володимир Зеленський приїздив до Житомирської області напередодні місцевих виборів: 8 вересня 2020 року Зеленський оглянув об’єктів програми «Велике будівництво» у Високівській ОТГ Черняхівського району; в державному університеті «Житомирська політехніка» відбулася презентація Стратегії розвитку Житомирської області та представлення кандидатів на місцевих виборах від провладної партії «Слуга народу»; на завершення візиту відвідав музей космонавтики ім. С.П. Корольова і вручив указ про надання закладу статусу національного.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Зеленський ССО Бердичів ЗСУ армія  
Матеріали по темі