Новини компаній

Цікавить робота за кордоном? Швидше відвідайте Razem

2 August 2021, 16:24

Нове місце - шанс досягти більшого

Уже не перший рік громадяни України емігрують в зарубіжні країни. Мотиви у всіх різні, але загальна мета одна - заробити пристойну суму грошей. У СНД, державах колишнього СРСР, економіка розвинена дуже слабо. Люди не мають можливості займатися приватним підприємництвом і працювати на когось, маючи нормальний місячний оклад. Зрозуміло, людина впадає в ступор і не розуміє, що робити.

Але знаходяться ті, хто вважає, що здатися завжди встигнеш - поки є сили, потрібно рухатися далі. І при цьому важливо вибрати потрібний напрямок. Просто виїхати за кордон - це не так складно. Залишається відкритим питання, як влаштується на новому місці і забезпечити собі гідний рівень життя. Насправді це не так складно, як здається, адже ви можете отримати кваліфіковану поміч у вирішенні таких питань.


Зробіть два кліка і просто перейдіть до заповнення анкети


Razem - це досить відомий український сервіс з пошуку зарубіжних вакансій. Важливо розуміти, що він не є агентством - це інформаційний майданчик, платформа, де ви можете знайти роботу своєї мрії в Польщі, Німеччині, Чехії та інших західноєвропейських державах.

Отже, ви перейшли за посиланням: який етап наступний? Насправді тут все просто. Реєстрація зазвичай займає не більше півгодини, при тому, що пунктів досить багато. Справа в тому, що самі формулювання питань гранично зрозумілі - вам не потрібно буде включати образне мислення, щоб дати розгорнуту відповідь. Спочатку вам потрібно створити особистий кабінет, до якого ви прив'яже свій номер мобільного. А що потім?


Головне - діяти поетапно


Якщо дотримуватися конкретного алгоритму дій, ви ніде не помилитеся. Найголовніше - заповнити анкету. Вам потрібно буде вказати особисті дані - ім'я, прізвище, дату народження, як написано в паспорті, при цьому робити скріни самих документів не треба: ви заповнюєте формуляр, і цього достатньо.

Система запитає про ваш робочий досвід - якщо ви ще вчитеся, відзначте галочкою, що ви студент. Також Razem запитає, які сфери вас цікавлять і в чому ви особливо досягли успіху. Там буде пункт, де потрібно розповісти про себе - вважайте, що це міні-резюме. Тут ви можете написати про переваги, але важливо, щоб теорія була підкріплена конкретними фактами. Якщо, наприклад, ви добре знаєте мову, і працювали викладачем, ця інформація буде не зайвою.

Також вам потрібно буде завантажити свою фотографію хорошої якості. Подбайте про те, щоб ваша анкета виглядала презентабельно і максимально привабливо для потенційного роботодавця.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: робота за кордоном робота  
Матеріали по темі