Влада

Начальник житомирського управління Національної соціальної сервісної служби купив Skoda за 49 тис. грн

3 August 2021, 11:51

Начальник головного управління Національної соціальної сервісної служби у Житомирській області Юрій Прокопець купив автомобіль Skoda.

Повідомлення про суттєві зміни у майновому стані Прокопець оприлюднив 3 серпня.

Зазначається, що 30 липня 2021 року він став власником автомобіля Skoda Octavia 2012 р.в., який за 49 тис. 092 грн купив у ТОВ «Полісся-Захід». Фірма зареєстрована в травні 2020 року в Луцьку, має статутний капітал 10 тис. грн і займається торгівлею автомобілями та легковими автотранспортними засобами. Фірма фігурує у кримінальному провадженні від 28.05.2021 року львівського управління ДБР щодо ухиляння від сплати податків під час розмитнення транспортних засобів.

2 липня 2021 року редакція Житомир.info підготувала черговий огляд повідомлень чиновників про суттєві зміни у майновому стані, які стосуються придбаних автомобілів.

Нагадаємо, Юрій Прокопець 4 серпня 2017 року був призначений директором департаменту праці та соціального захисту населення Житомирської ОДА. 22 квітня 2021 року розпорядження голови ОДА департамент перейменовували в департамент соціального захисту населення і скоротили чисельність працівників.

Головне управління Національної соціальної сервісної служби у Житомирській області офіційно утворене 5 липня 2021 року і з того часу Юрій Прокопець є його керівником. Зазначимо, що Прокопець не подавав декларацію про звільнення з посади директора департаменту і декларація кандидата на нову посаду також відсутня.

Як повідомляв Житомир.info, в Україні з 1 липня 2021 року мали запрацювати територіальні органи Національної соціальної сервісної служби України, утворені постановою Кабінету Міністрів України від 26 серпня 2020 р. № 783 «Деякі питання Національної соціальної сервісної служби України»: штатну чисельність територіальних органів мали сформувати за рахунок передачі від обласних державних адміністрацій не менше 30% штатної чисельності департаментів соціального захисту населення та служб у справах дітей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Прокопець декларація автомобіль  
Матеріали по темі