Влада

Бунечко визначився з новими керівниками двох департаментів Житомирської ОДА: чиновниця з РДА та експрацівник ОДА

3 August 2021, 12:45

Голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко 2 серпня відповідно до наданих конкурсною комісією облдержадміністрації пропозицій провів співбесіду з претендентами на посади директорів департаменту фінансів та департаменту соціального захисту населення Житомирської ОДА.

Про це повідомила пресслужба облдержадміністрації.

«Кандидати на посади директора Департаменту фінансів ОДА Віктор Венцель та директора Департаменту соціального захисту населення ОДА Олена Грищук успішно пройшли всі передбачені діючим порядком етапи конкурсу та поспілкувалися з Віталієм Бунечком, розповівши про своє бачення подальшого розвитку сфери та пріоритетні плани роботи на посаді. За результатами успішної співбесіди головою облдержадміністрації сьогодні підписано відповідні розпорядження про визначення переможців конкурсів», - йдеться у повідомленні.

ОДА нагадує, що відповідно до Закону України «Про запобігання корупції» буде проведено спеціальну перевірку.

Віктор Венцель вже працював в Житомирській облдержадміністрації і 6 березня 2017 року звільнився з посади заступника директора департаменту – начальника бюджетного управління департаменту фінансів ОДА. До цього, в 2009 році, Венцель, який на той час працював на посаді заступник начальника головного фінансового управління облдержадміністрації, був учасником всеукраїнського конкурсу «Кращій державний службовець» і став переможцем обласного етапу в номінації «Кращий керівник», а в 2012 році Віктор Венцель був зарахований до президентського кадрового резерву «Нова еліта нації», на той час президентом був Віктор Янукович.

Фото з сайту ОДА

Олена Грищук проживає в Коростишеві і працювала на посаді начальника управління праці та соціального захисту населення Коростишівської РДА. На місцевих виборах 2020 року Грищук балотувалася в депутати Коростишівської міської ради від партії «Слуга народу».

Фото з сайту ОДА

Нагадаємо, на початку липня цього року в Житомирській облдержадміністрації оголосили конкурс на посади директорів двох департаментів – соціального захисту населення та фінансів.

Як повідомляв Житомир.info, в квітні 2021 року від COVID-19 помер директор департаменту фінансів Житомирської облдержадміністрації Леонід Мініч.

Розпорядженням від 22 квітня 2021 року департамент праці, соціальної та сімейної політики Житомирської ОДА перейменували в департамент соціального захисту населення, скоротивши чисельність працівників з 60 до 40, а функцій у сфері праці, трудових відносин, зайнятості населення, трудової міграції, соціального діалогу передали до департаменту агропромислового розвитку та економічної політики ОДА. Колишній директор департаменту Юрій Прокопчук з липня 2021 року очолює головне управління Національної соціальної сервісної служби у Житомирській області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА департамент вакансія Бунечко Венцель Грищук  
Матеріали по темі