Новини компаній

Як переводити гроші онлайн - знає City24

7 August 2021, 15:05

Спростіть собі життя з наявністю в ньому платіжних сервісів


Нове століття - інші можливості. Все стає простим і доступним - тепер і купити квиток на літак можна в два кліка, і перевести гроші за кордон, і навіть оформити кредит. Деяким людям такі нововведення не доводяться до смаку, але погодьтеся, що краще все ж йти в ногу з часом. Тим більше, коли це зручно і практично. Попит народжує пропозицію - або навпаки? Як би там не було, потрібно вміти використовувати те, що пропонує нам сучасність. І навіть люди старого гарту, які звертаються до відділення банку для проведення якої б то не було транзакції, починають потихеньку освоювати сучасні сервіси. Мабуть вивчення системи інтернет-оплат, це перше, що ви повинні зробити для персонального зручності, щоб назавжди забути про банківські черги і щомісячний тягар проплати комуналки.


City24 - простий і функціональний онлайн-сервіс оплат


Це ергономічний український сервіс з переказу грошових коштів. Чому про нього всі говорять? Зрештою, є ж багато інших схожих програм. Справа в тому, що City24 - максимально зручний. За посиланням вам буде доступний офіційний сайт, який надає повний перелік послуг в простому і зрозумілому вигляді. Також тут ви можете відстежити статус транзакцій, здійснених через фірмові термінали самообслуговування. Це, мабуть, основні переваги утиліти, але насправді їх набагато більше:


По-перше, він має структурованим і інтуїтивно зрозумілим меню.
По-друге, в ньому близько 5000 функцій.
Його можна встановити у вигляді додатку на планшет, смартфон або айфон.
Їм можна користуватися з ПК і ноутбука, відвідавши сайт.

Створення персонального кабінету перед початком роботи


Реєстрація проста і не займає багато часу, але дає можливість в повній мірі користуватися всім доступним функціоналом. Ви витратите на це максимум 10 хвилин. Для цього вам необхідно ввести свої дані - прізвище, ім'я, по батькові, адресу електронної пошти та номер телефону. Після активації облікового запису можете приступати до освоєння.

Тут можна:


здійснювати платежі за реквізитами;
переводити гроші на карту;
сплачувати штрафи і податки;
погашати кредити;
робити покупки в інтернеті;
займатися благодійністю;
поповнювати мобільний рахунок;
оплачувати комуналку і телебачення.

І це ще далеко не весь перелік послуг, якими володіє сервіс. Сіті24 - це надійно, комфортно і прогресивно. Завантажуйте додаток і насолоджуйтеся продуманим і логічним функціоналом. Ви обов'язково оціните зручність і практичність.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі