Події

На об’їзній Коростишева Ford в’їхав у бус, що стояв на смузі для розвороту: пасажирку легковика госпіталізували

11 August 2021, 09:51

Уранці 11 серпня на коростишівській об’їзній траси Київ-Чоп сталася дорожньо-транспортна пригода: зіткнулися Ford та мікроавтобус Volkswagen.

Про це Житомир.info повідомив читач Микола, який надіслав до редакції фото та відео з місця аварії. За його словами, ДТП трапилась на смузі для розвороту, від удару мікроавтобус «вилетів» у кювет.

О 8.00 на місці події працювали патрульні.

У пресслужбі патрульної поліції Житомирської області Житомир.info розповіли подробиці ДТП.

«11.08 о 06:05 надійшло повідомлення про ДТП з травмованими за участі Ford Focus та Volkswagen. На місці події патрульні з’ясували, що водій, 1987 р.н., житель Івано-Франківської області, керуючи т.з. Ford Focus, рухаючись в напрямку м. Київ, не помітив автомобіль Volkswagen Т5, який стояв на смузі для розвороту, та здійснив з ним зіткнення. В результаті ДТП є потерпіла - пасажирка автомобіля Ford Focus, яка була госпіталізована до Коростишівської ЦМЛ. Патрульні викликали слідчого по ДТП та забезпечили охорону місця події», - повідомив пресофіцер патрульної поліції Житомирської області Ігор Іванюк.


Як повідомляв Житомир.info, вдень 9 серпня 2021 на трасі Київ-Чоп у Житомирській області Ford «злетів» з дороги і перекинувся: травмувалися троє людей. Подробиці ДТП 10 серпня повідомили в поліції.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Ford Volkswagen об'їзна Коростишів  
Матеріали по темі