Події

«Слуга народу» заявляє про напад на депутата Коростенської міськради, а жінка каже, що це депутат її побив

11 August 2021, 17:30

Кілька днів тому на сторінці Житомирської обласної організації партії «Слуга народу» була оприлюднена офіційна заява про розбійний напад на депутата Коростенської міської ради Сергія Ярошевеця.

«Ввечері 6 серпня в Коростені відбувся черговий розбійний напад на депутата Коростенської міської ради від партії «Слуга Народу». Цього разу об’єктом атаки став наш депутат Сергій Ярошевець. Під під’їздом власного будинку в самому центрі Коростеня четверо невідомих жорстоко побили Сергія Ярошевця. Із черепно-мозковою травмою, струсом мозку та побоями він перебуває в хірургічному відділенні міської лікарні. На щастя, загрози його життю вже немає. Але для відновлення буде необхідна тривала реабілітація», - йдеться у заяві.

Зазначається, що незважаючи на наявність свідків і велику кількість камер спостереження, нападників встановити не вдалося. Також наголошується, що причина нападу – депутатська діяльність, бо «Сергій Ярошевець, як і вся фракція партії «Слуга народу» в Коростенській міськраді, виступав проти завозу сміття з інших регіонів України на Коростенське сміттєзвалище».

Житомирська обласна організація партії «Слуга народу» звертається до Міністерства внутрішніх справ України й особисто до міністра Дениса Монастирського з проханням взяти під особистий контроль хід розслідування нападу, вжити всіх заходів для встановлення причетних і замовників, притягнути їх до кримінальної відповідальності.

11 серпня свою версію «нападу на депутата» оприлюднила коростенка Анна Плескач. Жінка стверджує, що п’яний депутат напав на неї, бо йому щось не сподобалось, і демонструє результати нападу – тілесні ушкодження.

Зауважимо, що на Facebook-сторінці самого Ярошевеця ніяких повідомлень про напад немає, але багато інформації про «сміттєві війни» у Коростенській міській раді.

Як повідомляв Житомир.info, вечері 24 липня 2021 року в Коростені троє невідомих на вулиці побили та відібрали особисті речі у депутата міської ради від партії «Слуга народу» Андрія Недашківського. 26 липня прокуратура повідомила, що причетних до події трьох місцевих жителів затримали: двом повідомили про підозру у грабежі, поєднаному з насильством за попередньою змовою групою осіб, та усім трьом – у хуліганстві, вчиненому групою осіб. Раніше, 30 березня цього року, в Коростені депутату міської ради Андрію Недашківському в обличчя розбризкали сльозогінний газ, поліція відкрила кримінальне провадження за статтею «Хуліганство».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Коростень побиття депутат Слуга народу  
Матеріали по темі