Новини компаній

Як правильно доглядати за контактними лінзами для очей?

13 August 2021, 10:26


Контактні лінзи давно лідирують на ринку офтальмологічної продукції для корекції зору. Вони приваблюють своєю зручністю і здатні забезпечувати максимальний комфорт при носінні. Довговічність таких виробів залежить не тільки від терміну придатності, визначеного виробником, а й правильного догляду. Розглянемо, яких правил варто дотримуватися, щоб контактні лінзи прослужили довше.

Регулярна глибоке очищення

Багато хто вважає, що догляд за контактними лінзами зводиться тільки до занурення їх в спеціальний розчин на ніч. Однак такий захід не замінить глибоку комплексну очистку лінз, для якої використовується спеціальний ультразвуковой очиститель линз з широким функціоналом. Це прилад невеликого розміру, який оснащений герметично закривається камерою, заповненою офтальмологічним розчином для лінз, призначений для дбайливого, але ретельного очищення ультразвуком від:

  • пилу і забруднень;
  • білкових органічних відкладень;
  • бактерій і вірусів.

Існують різноманітні моделі ультразвукових мийок для лінз, ознайомитися з особливостями найпопулярніших з яких можна в інтернет магазині MRlens.ua. Тут представлені моделі очищувачів для швидкої повсякденному і регулярної глибокого очищення лінз від білкових відкладень, пилу і бактерій, виконані в різних варіантах дизайну - від класичного до яскравого і незвичайного. Глибоке очищення лінз за допомогою таких апаратів займає зовсім небагато часу і зазвичай укладається в рамки 4-5 хвилин.

Видалення забруднень і бактерій

Ультразвукові очисники для лінз дозволяють здійснювати швидку дезінфекцію виробів для корекції зору від бактерій та інших хвороботворних мікроорганізмів, які при контакті з рогівкою очей можуть викликати запальні процеси. Всього 2-3 хвилини в мийці для лінз досить, щоб здійснити швидку повну дезінфекцію виробів для безпечного використання. Якщо рекомендована періодичність глибокого очищення від мікробів і забруднень становить 7-8 днів, то повсякденне швидку обробку і дезінфекцію за допомогою ультразвукового приладу можна здійснювати щодня. Підібрати підходящу модель ультразвукового очищувача для контактних лінз з потрібними характеристиками можна на сайті mrlens.ua. Професійна консультація фахівця допоможе зробити правильний вибір приладу для догляду за лінзами з урахуванням їх типу і часу використання. Вся продукція сайту сертифікована і доступна до замовлення з безкоштовною доставкою в будь-яке місто країни.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: контактні лінзи олчі  
Матеріали по темі