Здоров'я

​У Житомирі відкрито центр мікрохірургії ока на базі клініки «Медібор»

13 August 2021, 10:40

Сучасний експертний центр мікрохірургії ока відкрито у приватній медичній клініці «Медібор».

Тут можна провести комплексне діагностичне обстеження за один візит, а також тут виконуються надскладні хірургічні операції на очах та пластичні операції на повіках.

До відкриття Центру мікрохірургії ока Медібор приурочив і наукову конференцію, яку провели за участю офтальмологів з районів області та запрошених науковців з Києва.

Центр оснащений новітнім діагностичним обладнанням та сучасною мікрохірургічною операційною. Унікальним для нашого регіону є оптичний аналізатор, який дозволяє точно визначити ступінь сухості ока, больові відчуття, що виникають наприкінці робочого дня за комп’ютером, тривалим читанням, іншою роботою, що пов’язана із зоровим напруженням. Завдяки сучасному обладнанню лікарі можуть на ранніх стадіях діагностувати стан, що потребує корекції, та запропонувати дієве лікування.

«Проконсультуватися, продіагностувати й за один візит отримати діагностику та відповідне лікування. Якщо людині потрібне хірургічне лікування також ви можете здійснити ще один візит і прооперуватися», - говорить лікар-офтальмолог Наталія Баскакова.


Сучасне обладнання та кваліфіковані кадри, які постійно вдосконалюють свої знання, забезпечують якісне оперування за європейськими стандартами. Також в центрі є післяопераційні палати, які оснащені всім необхідним для комфорту пацієнта.

«Проводимо операції, пов'язані з тим, що найчастіше зустрічається — це глаукома, катаракта, проблеми з заднім відрізком. Всі катаракти оперуються сучасним методом – факоемульсифікація, за допомоги апарата швидко видаляється кришталик. Проводяться операції на сучасному обладнанні відомих фірм, які є лідери на ринку в Україні та в інших країнах», - каже лікар-офтальмолог Анна Борщівська.

В центрі працюють висококваліфіковані лікарі, які мають великий досвід тисяч проведених успішних операцій.

«Операції проводяться хірургами з вищою кваліфікаційною категорією, які мають за спиною великий багаж операцій протягом тих років, які вони працюють. У кожного достатній стаж, більше ніж 20 років», - зазначила лікар-офтальмолог Анна Борщівська.

Аби надовго зберегти свій зір, обов'язково потрібно раз на рік робити повне обстеження ока. Зробити це можна в Центрі мікрохірургії ока за адресою: м. Житомир, вулиця Перемоги 32.

Детальну інформацію дивіться на сайті: Центр микрохирургии глаза в Медибор.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Медібор мікрохірургія ока офтальмологія офтальмолог  
Матеріали по темі