Суспільство

​У місті Житомирської області зливи пошкодили нещодавно відремонтований міст, дорожники обіцяють відремонтувати упродовж місяця

13 August 2021, 11:12

Міст через Тетерів у місті Радомишль, який ремонтували у 2018 році, знову потребує ремонту.

Про це 12 серпня повідомили місцеві жителі і у соцмережі опублікували свіжі фото.

«Нашому мосту, мабуть, знову потрібна допомога», - йдеться у дописі радомишлянина у групі «Радомишль – Дошка оголошень!».

У Службі автомобільних доріг в Житомирській області Житомир.info розповіли, що про пошкодження знають і упродовж серпня-вересня недоліки будуть ліквідовані.

«У зв'язку з понаднормовими та рясними опадами у вигляді злив фахівцями САД у Житомирській області під час обстеження були виявлені певні недоліки. Їх ліквідація буде проведена найближчим часом», - повідомили в пресслужбі САД в області.

Зазначимо, що за даними пресслужби САД у Житомирській області, міст в місті Радомишль, автомобільна дорога Т-06-08 Малин – Кочерів, був побудований у 1964 році. У 2018 році поточний середній ремонт штучної споруди замовила Служба автомобільних доріг у Житомирській області. До кінця цього ж року 228,5 погонних метрів мосту через річку Тетерів було відновлено за кошти державного бюджету.

Нагадаємо, у вересні 2019 дорожники провели виїзду нараду і з’ясували, чому на відремонтованому мосту в Радомишлі розмило ґрунт і просіли бордюри:. Це сталося, бо місцеві комунальники самовільно закрили водоприймальні колодязі.

Як повідомляв Житомир.info, за день до нового 2019 року в Радомишлі відкрили відремонтований міст через річку Тетерів. Проте невдовзі споруда, на ремонт якої витратили понад 20 млн грн, почала руйнуватися.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Радомишль міст ремонт пошкодження САД  
Матеріали по темі