Події

​Поблизу Бердичівського мосту в Житомирі горів двоповерховий приватний будинок

16 August 2021, 14:10

Близько 19.00 15 серпня біля Бердичівського мосту в Житомирі горів приватний будинок.

Про пожежу в районі «музикалки» Житомир.info спершу розповіли читачі, які помітили стовп диму з пішохідного мосту в парку.

У пресслужбі ДСНС зазначили, що пожежа сталася в приватному будинку.

«15 серпня о 18:54 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному цегляному житловому будинку в м. Житомир. На місці події бійці ДСНС встановили, що осередок загоряння знаходиться на даху одноповерхової оселі, до якої впритул прибудований двоповерховий будинок. Вогонь встиг розповсюдитися і частково охопив покрівлю останнього. Існувала загроза потрапляння полум’я всередину житлових приміщень обох будівель. Зважаючи на всі фактори ризику, керівник гасіння залучив на допомогу ще один пожежний автомобіль для підвозу води», - повідомили рятувальники.

За інформацією пресслужби ДСНС в області, менш ніж за годину пожежу було локалізовано та о 20:18 – ліквідовано.

«Загалом вогнем знищено 120 кв. м покрівлі та пошкоджено 30 кв. м внутрішнього оздоблення стелі. Загиблих та травмованих немає. Завдяки оперативним діям рятувальників вдалося запобігти потраплянню полум’я на житлові приміщення. Упродовж всього процесу ліквідації рятувальники здійснили 4 підвози води. До ліквідації загоряння залучалося 14 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки», - повідомили в ДСНС.

Попередня причина пожежі – коротке замикання електромережі. Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі на вулиці Івана Мазепи вночі 12 січня 2021 сталася пожежа в двокімнатній квартирі в одноповерховому житловому будинку на чотирьох господарів. Власниця загинула.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа будинок  
Матеріали по темі