Події

​У селі Житомирської області на пожежі загинув 6-річний хлопчик

18 August 2021, 18:10

У селі Велика Цвіля Новоград-Волинського району (колишній Ємільчинський район) 18 серпня після ліквідації пожежі виявили тіло 6-річного хлопчика. Загинув син господарів.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Подія сталася у другій половині дня. Попередньо встановлено, що хлопчик міг гратися з сірниками. За словами рідних, час від часу помічали у нього їх і забирали», – йдеться у повідомленні.

Поліцейські зясували, що загиблий був наймолодший з 5 дітей, серед них є уже повнолітні. Родину односельчани характеризують позитивно.

«За зібраними на цю хвилину свідченнями, ми розуміємо, що хлопчик мав певні особливості розвитку. Продовжуємо працювати та встановлювати, хто і коли бачив його востаннє живим, чим він тоді займався, - прокоментував начальник Ємільчинського відділення поліції Андрій Цехмейструк.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Тривають слідчі дії.

У пресслужбі ДСНС у Житомирській області уточнили, що пожежа сталася в сіннику. Попередня причина займання – дитячі пустощі з вогнем.

Як повідомляв Житомир.info, у березні 2020 року у Новоград-Волинському районі на пожежі загинула маленька дівчинка: мати залишила дітей вдома і пішла у справах, медики зафіксували, що вона була в стані алкогольного сп’яніння.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа дитина хлопчик поліція Велика Цвіля  
Матеріали по темі