Новини компаній

Кращі пральні машини Електролюкс для полегшення вашого побуту

20 August 2021, 10:04

Electrolux пральна машина - особлива техніка на ринку, яка за багато років експлуатації демонструє просто неймовірні результати. Хочете якісну, надійну і довговічну техніку? В такому випадку, купить пральну машину бренду Електролюкс.

Купівля пральної машини Electrolux буде хорошим рішенням, адже вона розроблена на основі таких технологій:

  • Direct Spray. Така опція - гарантія якісного прання, так як білизна в барабані буде не просто в мильному розчині, а й окроплюватися під тиском.
  • Eco-Valve. Ця функція контролює витрату прального порошку, при цьому якість прання і полоскання будуть на вищому рівні.
  • Fuze Control. Така опція - контроль обсягів утворення піни на стадії віджиму, полоскання. Це значно економить воду.

Якщо у вас одного разу буде така машинка і потрібно буде купити нову, ви неодмінно виберете техніку Електролюкс. Кожна господиня в захваті від того, наскільки зручно нею користуватися.

Ми працюємо з виробниками напряму, тому ціни в нашому інтернет-магазині - кращі по Україні. Кожна модель, яку ви знайдете в каталозі, проходить перевірку і відбір маркетологами. Таким чином, клієнти зможуть вибрати дійсно якісний товар.

Вартість пральної машини Електролюкс

Моделі Electrolux представлені як преміум, так і бюджетним сегментом. Залежно від наявності додаткових функцій, швидкості віджиму і величини барабана вартість становить в межах 8 000 - 14 000 гривень. Найдорожчі апарати приємно здивують можливістю дозавантаження речей і неймовірною економією електроенергії.

Де збираються пральні машини?

Пральна машина - важлива техніка, яка має місце в будь-якому будинку. Кращі представники такої категорії - моделі Електролюкс. Легендарний шведський виробник радує не тільки потужністю і широким функціоналом, але і довговічністю. Нова техніка здатна відслужити близько 15 років без ремонту при належному догляді і використанні правильних засобів для прання.

Простота в експлуатації - важлива риса, за рахунок якої багато хто вибирає саме техніку Електролюкс. Адже інтерфейс дуже важливий - не хочеться кожен раз розбиратися в тому, який режим і температуру виставити для прання певної категорії речей. У випадку наших пральних машин все просто і зрозуміло навіть для дитини. А інструкція з експлуатації, яка йде у комплекті з кожною машинкою українською мовою - допоможе розібратися і повністю розкрити потенціал кожної моделі.

Радимо купувати не найпростішу машинку, щоб повністю насолодитися функціями і випробувати її в повній мірі.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі