Новини компаній

Як вибрати новий змішувач на кухню?

20 August 2021, 13:44

До кухонної сантехніці висуваються високі вимоги, адже це те, чим користуються щодня. Вона знаходиться в умовах підвищеної вологості і температури, постійно контактує з бактеріями і забрудненнями. Чи не кожен виріб витримає кілька років такої активної експлуатації. Приклад хорошої сантехніки, яка точно пройде перевірку часом - компанія зі Швейцарії Franke. Змішувач від цього виробника відповідає найвищим стандартам.

AP001_115.0550.441.1605572803527.jpeg

Що необхідно врахувати при виборі крана

Асортимент продукції дуже великий. Щоб вибрати дійсно вдалий екземпляр, недостатньо дивитися на зовнішній вигляд. Величезне значення мають такі характеристики:

1. Матеріал

Кран повинен витримувати щоденне використання, перепади температур, вологість, механічні пошкодження. Чи не вбирати бруд і фарбувальні речовини, не втрачати блиск.

Найбільш зносостійкі матеріали:

  • сатинований нікель;
  • полірований хром;
  • нержавіюча сталь;
  • фрагранит - інноваційне сировину з гранітної крихти.

Всі вони відмінно протистоять зносу і служать довго, не ламаючись і не втрачаючи презентабельний вигляд, а також дуже привабливо виглядають в інтер'єрі.

2. Виливши

Тут можливі три варіанти:

  • неповоротний - стоїть нерухомо;
  • поворотний - обертається на 110-360 °, що більш комфортно при наборі ємностей;
  • висувною - такий кран Franke оснащений шлангом, який можна направити куди завгодно.

Чим більше радіус струменя, тим простіше наповнювати посуд, мити її і продукти. Для глибокої і широкої раковини необхідний максимально рухливий виливши.

AP006_115.0595.091.1605567058018.jpeg

3. Змішування води

Іншими словами, спосіб включення крана. Змішування буває вентильним, важільним і безконтактним. Перший варіант досить зручний і простий в обслуговуванні. Достатньо повернути вентиль, і потече струмінь потрібного напору. Сучасний смеситель Франке найчастіше оснащений одним вентилем, що дуже зручно.

Важільний механізм ще простіше. Важіль просто потрібно підняти і повернути вліво або вправо. А безконтактні моделі йдуть в комплекті з сенсором, який реагує, коли до нього підносиш долоню. Струмінь починає текти, і зупиняється, варто прибрати руку. Це дуже комфортно. З таким сенсором можна не переживати про не закриті крані.

Також вироби розрізняються по висоті. Чим вони вище, тим вищі ємності вийде наповнювати. А щоб збільшити радіус струменя, слід придбати насадку-душ. Разом з висувним шлангом вона зробить звичайний кран максимально функціональним.

В асортименті компанії Франке безліч якісних і стильних рішень. Від традиційних лаконічних примірників з металевим блиском до оригінальних матових.

Змішувач на кухню Франке дуже зручний у використанні. Незалежно від типу змішування, не доведеться докладати зусиль, щоб його відкрити. Ще один плюс - все моделі чудово поєднуються з будь-якими кухонними деталями. У тому числі з мийками від того ж бренду. Разом вони роблять обстановку більш затишною і стильною. Сантехніка від Franke створена, щоб робити звичну рутину приємніше.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі