Новини компаній

Постачальник електроенергії та газу в Житомирі та Житомирській області ТЕК запустив сервіс інформаційно-консультаційної підтримки

25 August 2021, 10:11

Забезпечення підприємства енергоресурсами - це стратегічне завдання будь-якого бізнесу і основа для його розвитку. Тому при виборі компанії для надання послуг безперебійного та якісного постачання електроенергії та газу слід комплексно підійти до вивчення всіх пропозицій. Проаналізувати тарифи та умови постачання, зручність обслуговування, досвід роботи на ринку та репутацію компанії.

Лайфхак: на що варто звернути увагу підприємству при виборі постачальника електроенергії і газу

  1. Слід переконатися, що постачальник має ліцензію на постачання енергоресурсів споживачеві. Цю інформацію можна знайти на офіційному сайті НКРЕКП. До речі, на цьому ж сайті міститься інтерактивний реєстр постачальників, завдяки якому можна дізнатися про кількість споживачів і обсяги постачання окремо кожної компанії. Також НКРЕКП публікує щокварталу звіт про функціонування роздрібного ринку електричної енергії, який також є у відкритому доступі. У цьому звіті міститься інформація про найбільших постачальників в Україні.

Крім того, нещодавно створена незалежна ГО «Діксі груп» почала робити рейтинг постачальників електроенергії, результати якого є на сайті даної громадської організації з детальною розшифровкою критеріїв, за якими відбувалася оцінка. Надалі вони планують робити такий рейтинг раз на пів року.

  1. Друге, на що потрібно звертати увагу, це прозорість цінових пропозицій постачальника. Найкраще, це коли всі складові формули ціноутворення (в разі, якщо це формула, а не фіксована ціна) можна перевірити, тобто постачальник може надати посилання на оприлюднені джерела, які підтвердять достовірність наведених значень. Звичним способом переконатися в порядності постачальника є перевірка його репутації серед інших юридичних осіб на ринку, з якими даний постачальник вже працює.
  2. На вибір постачальника також впливає те, наскільки комфортною для Вас буде співпраця з постачальником. Йдеться про зручність сайту, особистого кабінету, наявності різних засобів комунікації та інших сервісів, які важливі для споживача.

Чому варто віддати перевагу ТЕК?

ТЕК знаходиться на ринку вже більше 12-ти років і за цей час встиг забезпечити енергоносіями більш, ніж 800 підприємств України різних форм власності, сфер бізнесу і розміру. Це і великі заводи, і підприємства, і представники дрібного і середнього бізнесу: готелі, пекарні, магазини, салони краси, торгові площі.

ТЕК запустив для своїх споживачів в Житомирі та Житомирській області сервіс інформаційно-консультаційної підтримки 24/7 з використанням різних каналів оперативної комунікації: особистого кабінету, електронної пошти, форми зворотного зв'язку на сайті компанії, Telegram ТЕКbot, Viber і особистого контакту з менеджером або контакт-центром. Такі інструменти взаємодії дозволяють клієнтам ТОВ «ТЕК» цілодобово і в стислі терміни отримати відповіді на будь-які питання, зокрема, про умови співпраці, графік оплат, стан розрахунків, елементи рахунки за енергоносії, питання нормативно-правового забезпечення, прав споживачів тощо. Завдяки наявності ефективних засобів комунікації споживач також завжди може оперативно змінити заявку і скорегувати обсяги споживання енергоресурсів.

Команда компанії ТЕК складається з висококваліфікованих фахівців, які постійно підвищують свій експертно-аналітичний потенціал, працюють над удосконаленням цінових і якісних переваг комерційних пропозицій компанії і поліпшенням інструментів комунікації зі споживачами.

Ми розуміємо, що від зручності і надійності наших послуг залежить стабільність функціонування Вашого бізнесу. Наша мета - надати клієнтський сервіс постачання електроенергії і природного газу найвищої якості.

Як змінити постачальника і стати нашим клієнтом?

  1. Заповнити заявку на нашому сайті.
  2. Отримати індивідуальну комерційну пропозицію.
  3. Ознайомитися з умовами договору.
  4. Укласти договір і стати нашим клієнтом.

Попередньо ознайомитися з тарифами на енергоносії для бізнес-сегменту Ви можете на нашому сайті. А обчислити вартість постачання та оцінити прозорість нашого ціноутворення Вам допоможе онлайн-калькулятор. З умовами договору та нормативними документами Ви також можете ознайомитися на нашому сайті.

Важливо! До кожного клієнта ми застосовуємо індивідуальний підхід. Унікальна пропозиція з урахуванням ваших потреб і нюансів буде набагато вигідніше, ніж стандартна комерційна пропозиція, в чому Ви переконаєтесь особисто.

Ми цінуємо кожного з наших споживачів і дякуємо за надану довіру!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ТЕК електропостачання газопостачання постачальник газу  
Матеріали по темі