Новини компаній

​ Eldorado знизив ціни на популярні планшети Lenovo

26 August 2021, 09:55

У мережі гіпермаркетів побутової техніки та електроніки стартували знижки на планшети Lenovo, які користуються попитом у українських покупців. Особливо актуальна ця акція напередодні нового навчального року. Фахівці компанії розповіли про особливості деяких моделей.

З урахуванням знижок на покупку планшета сьогодні можна заощадити від п'ятисот до тисячі гривень.

Планшети до 4000 гривень

Відмінним вибором для школяра стануть моделі LENOVO Tab M8 HD 2/32 LTE Iron Grey і LENOVO Tab M10 HD 2/32 WiFi Slate Black за ціною 3999 грн. Перший планшет Леново Таб при діагоналі дисплея 8 дюймів може похвалитися наявністю LTE-модуля. Це означає, що в разі необхідності на нього зможуть додзвонитися батьки (або подзвонить сама дитина), а якщо не буде доступу до Wi-Fi, мережа не пропаде. Невелика діагональ моделі може стати перевагою, так як компактний планшет буде практично непомітний в шкільному рюкзаку.

Tab M10 HD 2/32 WiFi не обладнаний слотом для SIM-карти, зате має велику діагональ — 10 дюймів. Для деяких це важливо, тому що можна переглядати сторінки підручників в більшому масштабі. Такий же планшет, але вже з LTE, обійдеться всього на 500 грн. дорожче.

Обидві моделі несуть на борту по 2 Гб оперативної і по 32 — статичної пам'яті. При необхідності встановлену пам'ять для зберігання даних можна збільшити за рахунок карти пам'яті. Пристрої обладнані фронтальними і задніми камерами для фото або відеозв'язку, мають ємкі акумулятори.

Середня ціна

За шість-шість з половиною тисяч можна придбати 10-дюймові моделі LENOVO Tab M10 HD 2nd Gen LTE 4/64GB Iron Grey і LENOVO Tab M10 Plus FHD 4/64GB WiFi Iron Grey. Обидві моделі мають в два рази більший обсяг як оперативної, так і статичної пам'яті і більш просунуті камери. В іншому ці два планшета мало чим відрізняються від більш бюджетних моделей в плані функціональності.

Більше десяти тисяч

За 10999 грн. Eldorado пропонує LENOVO Tab P11 LTE 4/128GB Slate Grey. Цей 11-дюймовий планшет завдяки ще більшому розміру дисплея цілком можна використовувати як невеликий ноутбук, якщо додатково до нього придбати Bluetooth-клавіатуру. У такому поєднанні пристрій складно віднести до «шкільного» сегменту. Скоріше варто розглядати його як бізнес-гаджет для тих, хто багато переміщається по роботі.

Що стосується характеристик пристрою, то в ньому використовується більший обсяг статичної пам'яті при тих же 4 Гб оперативки — 128 Гб. Такого сховища, як правило вистачає для більшості завдань і навіть немає необхідності встановлювати карту пам'яті (хоча теж можна).

Основна камера в планшеті наблизилася до телефонних і придбала матрицю на 13 МП, фронталки — 8 МП.

Батареї на 7,5 Ач вистачить для вирішення будь-яких завдань протягом дня, а в режимі очікування гаджет пропрацює до 672 годин.

Звичайно, це далеко не всі планшети іменитого китайського бренду, правонаступника американської Intel. З повним асортиментом планшетів Lenovo можна ознайомитися на сайті інтернет-магазину Eldorado.ua.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі