Новини компаній

Кінець “євроблях”: попит на авто з Америки з пробігом росте

26 August 2021, 15:07


9XkJyKejBh5XlHns14Z0yPpXBn49Qu4CzS8g7ObAOMXqv5DA5HXUgGnimLMeOR8sqYcvXLtXhWaUvRNaEfA2k00W_MficWpM9Bu2jTVj7MsNOdKjyTtwveGvWJel-jQltkOaBstZ=s0

За останні роки на вітчизняних дорогах збільшилась кількість вживаних машин зі Штатів. Це зумовлено тим, що в 2018 році уряд прийняв легендарний закон 8487. Після цього придбати авто з аукціону США з пробігом стало значно простіше.

Але причина не тільки в цьому: автомобілі б/в з Америки банально мають кращу якість за європейські машини, а коштувати можуть навіть дешевше. Які ще переваги мають заокеанські автівки? Читайте про це нижче!

Доречі, розрахувати вартість розмитнення такого ТЗ можна за допомогою онлайн-калькулятору на сайті AMERICA MOTORS.

Пробіг - головна проблема б/в автівок з Європи

Самі європейці рідко пересуваються на машинах зі скрученим пробігом. А от на шляху в Україну такий транспорт скоріш за все переживе втручання в одометр. Досвідчені автовласники знають, що майже всі авто на вторинному ринку в нашій країні мають скручений кілометраж.

Зовсім інша справа з автомобілями зі Сполучених Штатів. Страхові компанії не звикли до такого типу шахрайства. Вони взагалі вкрай рідко мухлюють з продажем будь-якого транспорту, зазвичай продаючи його “як є”.

Правдива історія - ключова перевага машин з Америки

Власне, через це й росте попит на вторинний ринок “зоряно-смугастих”: ви купуєте в точності те, про що написано в картці товару. А якщо виникають сумніви щодо стану авто, його історію завжди можна перевірити через сервіс Carfax. Це база даних, в якій зберігається детальна інформація щодо мільйонів транспортних засобів, які перебували на території США або перебувають там зараз.

Всі без виключення експерти радять перевіряти машину через Карфакс перед тим, як її купувати. Завдяки цьому сервісові можна дізнатись такі дані про неї:

  • Кількість попередніх реєстрацій;
  • Участь в ДТП та їх наслідки;
  • Всі попередні ТО та їх результати;
  • Спрацювання подушок безпеки;
  • Використання в різноманітних сервісах - таксі, автооренди тощо.

Також в CARFAX-звіті ви можете знайти чесний пробіг будь-якого автомобілю з аукціону Сполучених Штатів.

Отримати безкоштовний звіт можна, ставши клієнтом AMERICA MOTORS. Для цього заповніть заявку на сайті або зателефонуйте за одним з контактних номерів, вказаних на сайті.

AMERICA MOTORS пропонує повний спектр послуг з придбання авто з Північної Америки. Досвідчені менеджери, кожен з яких багато років продає та купує різні імпортні транспортні засоби, допоможуть на кожному етапі покупки: від підбору варіантів на торговельних майданчиків до отримання ключів у вашому місті.

Автомобілі з США - це надійно. Автомобілі з США - це AMERICA MOTORS. Дзвоніть сьогодні.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: автомобілі США  
Матеріали по темі