Події

​До смерті побив товариша: правоохоронці розкрили вбивство молодого чоловіка, тіло якого два місяці тому знайшли на березі річки біля Житомира

26 August 2021, 15:50

Правоохоронці розкрили особливо тяжкий злочин – вбивство чоловіка, тіло якого на світанку 13 червня 2021 виявили на березі річки Гуйва в селі Ліщин Житомирського району.

Про це 26 серпня повідомила пресслужба Житомирської обласної прокуратури.

«За процесуального керівництва Житомирської обласної прокуратури розкрито умисне вбивство, скоєне жителем Житомирського району, та особі повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 115 КК України. За даними слідства, кримінальне правопорушення 13.06.2021 скоїв 27-річний житель Житомирського району. Трагічна подія сталася опівночі, неподалік сільського клубу, на березі річки Гуйва», - йдеться у повідомленні.

Підозрюваний, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, під час словесного конфлікту, який виник із його другом, односельчанином, раптово накинувся на хлопця та дерев’яною палкою завдав численних ударів. Від отриманих травм потерпілий помер.

«Завдяки злагодженим діям прокуратури та правоохоронців особливо тяжкий злочин проти життя людини розкрито. Крім того, встановлено, що підозрюваний є фігурантом ще одного кримінального провадження стосовно вчинення хуліганських дій (побиття двох односельчан), за що його взято під варту. Також до суду заявлено клопотання про призначення підозрюваному проведення стаціонарної психіатричної експертизи», - повідомили в прокуратурі.

Досудове розслідування проводить Головне управління Нацполіції в області.

Житомирська обласна прокуратура здійснює процесуальне керівництво.

Як повідомляв Житомир.info, близько 4.30 13 червня 2021 біля річки у селі Ліщин Житомирського району знайшли мертвим місцевого жителя, 1992 року народження. На тілі чоловіка були виявлені численні видимі травми, а експертиза підтвердила, що смерть настала внаслідок ушкоджень: переломів, травмування внутрішніх органів і крововиливу під оболонку головного мозку.

Тоді правоохоронці опитали людей, які останніми бачили загиблого живим, і з’ясували, що за годину до виявлення тіла він веселився у місцевому барі, але бійки чи будь-яких конфліктів там не було.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивтсво побиття Ліщин бійка  
Матеріали по темі