Суспільство

Опубліковане розслідування про забудову берега Тетерева та будинки житомирських депутатів

30 August 2021, 12:04

Видання «Антирейтинг» оприлюднило розслідування щодо забудови комунальної землі на березі річки Тетерів у Житомирі.

У матеріалі згадуються депутати Житомирської міської ради Юрій Мойсеєв (партія «Пропозиція») та Олена Розенблат (ВО «Батьківщина»).

Повну версію розслідування дивіться на Телеграм-каналі за посиланням https://t.me/antirating_live/75

«Шикарний будинок в скандинавському стилі по ціні однокімнатної квартири. Коли ти депутат – можливо і таке. 8000 гривень – це ціна, за яку депутат Житомирської міської ради Юрій Мойсеєв «орендує» будинок на колишній човновій станції. Записаний будинок на бізнес-партнерку родини Мойсеєвих, яка схоже є прикриттям для шикарного життя «голого і босого» депутата», - пише «Антирейтинг».


«Троє людей пов‘язаних з родиною екс-нардепа Борислава Розенблата володіють землею на скандальній човновій станції, де охорона напала на нашу знімальну групу. Сестра нардепа – Олена Розенблат, яка зараз є депутатом Житомирської міської ради, завершує будівництво шикарного маєтку поруч. Якщо об‘єднати всі земельні ділянки – буде маєток з виходом до води», - зазначає «Антирейтинг».


«Антирейтинг» - це сайт однойменної громадської організації, яку в квітні 2021 року зареєстрували у Києві Крижанівський Олександр Григорович та Анісімов Ален-олександр Вікторович.

Нагадаємо, 19 серпня під час зйомок розслідування охоронець приватних забудов, що на набережній річки Тетерів, накинувся з кулаками та погрозами на журналіста Олександра Крижанівського, прокуратура розпочала провадження.

Житомир.info в грудні 2017 року публікував розслідування як колишню човнову станцію на березі річки Тетерів у Житомирі розпродали приватним особам. Прокуратура Житомирської області в інтересах держави в особі Житомирської міської ради позивалася до виконавчого комітету Житомирської міської ради, всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» агропромислового комплексу України, приватного підприємства «Олсо» та 11 осіб про визнання права власності, визнання незаконним та скасування рішення виконкому Житомирської міської ради, визнання недійсним свідоцтва про право власності на майновий комплекс водновеслувальної бази, витребування майна з чужого незаконного володіння.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: забудова Тетерів Крижанівський будинок Мойсеєв Розенблат  
Матеріали по темі