Влада

​У Житомирі медаллю нагородили волонтера, який готує снайперів 199 навчального центру ДШВ

1 September 2021, 15:05

1 вересня під час засідання виконкому Житомирської міськради начальник школи снайперів 199 навчального центру підполковник Олексій Джемула вручив медаль "За оборону рідної держави" Дмитру Тимофієнку, який готує снайперів.

«Хочу представити до нагороди – медалі за захист Батьківщини Тимофієнка Дмитра Олександровича. Починаючи з 2015 року по теперішній час він бере активну участь у підготовці снайперів школи підготовки снайперів Збройних сил України. У цей час було підготовлено понад 300 снайперських пар, саме він брав активну участь у їх підготовці. Ці снайпери, завдяки його підготовці, показали досить високий рівень під час виконання обов’язків в зоні ООС», - зазначив Олексій Джемула.

У біографії Дмитра Тимофієнка, оприлюдненій в мережі інтернет, зазначено, що він є заступником голови ГО «Порядок» ветеранів АТО МВС, головою ревізійної комісії спілки ветеранів АТО Житомирської області, членом Громадської ради при Житомирській ОДА. З 2014 по теперішній час Дмитро Тимофієнко займається волонтерською діяльністю з підвищення боєздатності особового складу Збройних сил України.

Як повідомляв Житомир.info, у лютому 2021 мер Житомира Сергій Сухомлин отримав медаль від Спілки ветеранів Афганістану.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: медаль захист снайпер 199 навчальний центр  
Матеріали по темі