Події

​Правоохоронці розшукують двох жителів Житомирської області, які пішли до лісу та не повернулись

2 September 2021, 12:34

Правоохоронці та рідні розшукують 65-річну жительку Хорошівської громади, яка 1 вересня пішла в ліс і не повернулась, та Валентина Завацького з Попільні, місце знаходження якого не відоме з 30 серпня.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«1 вересня 65-річна жителька с. Суховолі вирушила до лісу та досі не повернулася. Поліція та рідні розшукують жінку та просять громадян допомогти у встановленні її місця знаходження. За наявною інформацією близько 11.00 Олена Іванівна Розбіцька, 1956 р.н., пішла з дому до лісу збирати гриби.Відтоді про місце знаходження пенсіонерки нічого невідомо. Нині тривають її пошуки», – йдеться у повідомленні.

Прикмети зниклої: худорлявої статури та невисокого зросту (160-165 см), волосся коротке, сиве, обличчя овальне. Має ваду зору (не бачить правим оком), є шрам над бровою. В чому була одягнена – невідомо.

У поліції просять будь-які відомості щодо ймовірного місця знаходження жінки, повідомляти на спецлінію «102» або за номером 096-054-27-16 чи звернутися до найближчого відділу поліції.

Також правоохоронці встановлюють місце знаходження жителя смт Попільні, який 30 серпня пішов з дому та досі не повернувся.

«За словами рідних, Валентин Петрович Завацький, 1963 р.н, близько 9:00 поїхав з дому велосипедом «Україна» та донині про його місце перебування нічого не відомо. За однією з версій чоловік міг вирушити до лісу», – повідомляють у поліції.

Його прикмети: зріст 176 см, середньої тілобудови, на вигляд 58-62 роки, очі сірі. На голові є великий шрам після оперативного втручання.

Був одягнутий у в камуфляжні штани або світлі капрі, сіру футболку, байкову теплу сорочку в клітинку, зелений кашкет, чорні шкіряні туфлі.

Інформацію щодо місця знаходження Валентина Завацького просять повідомляти за телефонами (04137) 2-53-03, «102», або звернутись до найближчого відділку поліції.

Як повідомляв Житомир.info, поліція розшукує безвісно зниклого Олексія Семенюка, жителя села Наталія Новоград-Волинського району Житомирської області. Востаннє на зв'язок із рідними 32-річний чоловік виходив 20 серпня 2021 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук ліс Розбіцька Завацький поліція  
Матеріали по темі