Новини компаній

Розклад матчів «Динамо» в Лізі чемпіонів

2 September 2021, 13:00

Столичний клуб другий рік поспіль гратиме на груповій стадії Ліги чемпіонів. Поліпшення результатів гри пов'язано з приходом на пост головного тренера досвідченого фахівця Мірчі Луческу. Фанати біло-блакитних були проти призначення румунського тренера, оскільки він раніше успішно працював у «Шахтарі». За підсумками сезону 2020/2021 ненависть до тренера зійшла нанівець і він підтвердив свій професіоналізм результатами.

У першому ж сезоні «Динамо» успішно пройшло кваліфікацію Ліги чемпіонів та повернулося в головний єврокубковий турнір. Крім статусу й рейтингу це дає істотну надбавку в бюджет клубу. У чемпіонаті країни справи були ще краще, ніж у Лізі чемпіонів. «Динамо» перервало гегемонію донецького клубу та спершу виграло Кубок країни, а потім і чемпіонат. Завдяки перемозі в УПЛ біло-блакитні безпосередньо кваліфікувалися в групу Ліги чемпіонів.

У сезоні 2020/2021 «Динамо» фінішувало на третьому місці в групі. У новому розіграші Ліги чемпіонів буде складно поліпшити свій результат. Оцінку перспектив підопічних Мірчі Луческу в Лізі чемпіонів дали кращі компанії з рейтингу надійних букмекерів. Перш ніж перейти до коефіцієнтів, подивимося на склад групи й розклад ігор.

За підсумками жеребкування «Динамо» потрапило до квартету Е. В одній групі зі столичним клубом зіграють «Баварія», «Барселона» та «Бенфіка». Склад дуже сильний. «Бенфіка» пробилася до групового етапу через кваліфікацію, «Баварія» у статусі чемпіона Бундесліги, а «Барселона» як третя команда чемпіонату Іспанії. У сезоні 2020/2021 «Динамо» вже грало з «Барселоною» в Лізі чемпіонів. Вдома біло-блакитні програли 0:4, а на виїзді — 1:2.

Сезон 2021/2022 динамівці розпочнуть домашнім матчем, а завершать грою на виїзді. Розклад ігор:

  • 14.09 «Динамо» — «Бенфіка»;
  • 29.09 «Баварія» — «Динамо»;
  • 20.10 «Барселона» — «Динамо»;
  • 02.11 «Динамо» — «Барселона»;
  • 23.11 «Динамо» — «Баварія»;
  • 08.12 «Бенфіка» — «Баварія».

Команди, що фінішують на 1-2-му місцях у групі, проходять у плей-оф Ліги чемпіонів. Третя команда квартету відправиться в плей-оф Ліги Європи. Клуб стартуватиме зі стадії 1/16 фіналу, де зіграє з командою, яка фінішує на другому місці в групі Ліги Європи. Остання команда групи залишить турнір. Букмекери оцінили шанси «Динамо» Київ на виграш групи коефіцієнтом 50,00, а на вихід у плей-оф — 13,00. Це найменші шанси з-поміж усіх учасників квартету.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: футбол Динамо  
Матеріали по темі