Новини компаній

Де в Дніпрі піца з безкоштовною доставкою?

2 September 2021, 15:28

Щоб покуштувати кулінарні витвори італійців, не обов'язково вирушати на Апеннінський півострів. Ресторани часто включають в меню середземноморські страви. Лучшую пиццу в Днепре безкоштовно доставлять вам по будь-якою адресою.

Быстро, вкусно, без проблем! - пиццерия Tokio

Цікаві факти

Важко знайти людину, яка не пробував піцу. А більшість з нас одним разом не обмежується. У звичного, всім знайомого страви багата історія:

  • Перша піцерія офіційно відкрита майже 3 століття тому в Неаполі.
  • З часом блюдо, спочатку вважалося їжею бідняків, стало частуванням для знаті. Популяризації коржі з сиром і томатами сприяла Маргарита Савойська, яка вирішила спробувати, чим харчується народ. Так продукт оцінили королівські особи. А різновид піци, приготовлену для представниці монархії, назвали «Маргарита».
  • Програміст із США провів транзакцію в криптовалюта, щоб оплатити 2 порції пепероні. Купівля страви обійшлася Ласло Ханечу в 10 тисяч біткоіни. 10 років тому ця сума була еквівалентна 25 доларам, сьогодні - 50 мільйонам в американській валюті.
  • У 2017 на борт космічного корабля доставили продукти для піци. У незвичайному експерименті брали участь члени екіпажу, приготували національну їжу італійському астронавта.

У кожного кулінара власні секрети приготування страви. У «Монопіцце» класичні рецепти доповнюють пряними нотами місцевого колориту. В меню включена піца «Козацька» з маринованими огірками. Експеримент оцінило більшість відвідувачів закладу.

Чому варто замовити піцу

5 причин вибрати шедевр італійської кулінарії:

  • Замовлення не доведеться чекати. У Monopizza технологія приготування відпрацьована до дрібниць. Кур'єри доставлять ваше замовлення так швидко, що страва не встигне охолонути.
  • Клієнтам «Монопіцци» пропонують вибрати начинку за смаком, починаючи від сиру, ковбасок, креветок і закінчуючи цукіні або ананасами.
  • Вчені довели користь піци. Регулярне вживання коржів на основі твердої пшениці знижує ризик виникнення інфарктів і запобігає розвитку раку. Сир і овочі служать джерелами вітамінів і мінералів.
  • Ціни, встановлені на страву, не проб'ють пролом і в скромному бюджеті.
  • Це смачно!

Піца, з'їдена на сніданок, додасть бадьорості на цілий день, підійде в якості обіднього перекусу або повноцінної вечері.

Як замовити піцу на Monopizza

На сайті Monopizza передбачений розділ доставки, пропонується:

  • Вивчити меню, вибрати улюблену різновид піци і чекати замовлення будинку або в офісі. Досить ввести адресу в пошуковому рядку або зателефонувати менеджерам компанії.
  • Самостійно забрати замовлення в ресторані. У Дніпрі відкриті 3 заклади «Монопіцци», що пропонують популярні італійські страви.
  • Оформити доставку до певного часу.

В «Монопіцце» ви завжди знайдете акції. Вивчити вигідні пропозиції легко у відповідному розділі на порталі компанії. А також підібрати до піци напої, соуси, салати або десерт.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: піца Дніпро  
Матеріали по темі