Події

​У місті Житомирської області молодики побили 39-річного знайомого: чоловік помер у лікарні

4 September 2021, 10:53

У Малині двоє місцевих жителів підозрюються у завданні знайомому травм, які виявились для нього смертельними.

Про це 4 вересня інформує пресслужба ГУ Нацполіції в Житомирській області.

«2 вересня до Малинського відділення поліції надійшло повідомлення від медиків про госпіталізацію 39-річного жителя міста із серйозними травмами голови. Чоловіка, який перебував без свідомості, виявили випадкові перехожі на одній з вулиць і викликали «швидку». На жаль, не зважаючи на зусилля медиків, уранці 3 вересня травмований помер», - розповіли у пресслужбі.

За допомогою записів камер відеоспостереження та за зібраними першочерговими відомостями правоохоронцям вдалося швидко з’ясувати обставини отримання чоловіком травм.

«Було встановлено, що до їх спричинення причетні двоє місцевих жителів, віком 19 та 22-х років. Обидва раніше уже притягувались до кримінальної відповідальності. Попередньо з’ясовано, що вночі 2 вересня у молодиків виник конфлікт і бійка із потерпілим через задавнену неприязнь. Травмованого опонента вони залишили посеред вулиці і пішли геть», - йдеться у повідомленні.

Нині з обом чоловікам оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу. Досудове розслідування триває. За такі дії фігурантам загрожує позбавлення волі строком до 10 років.

Як повідомляв Житомир.info, у селі Мала Чернявка Вчорайшенської громади Бердичівського району 8 серпня 2021 року після спільного застілля стався конфлікт між двома односельцями і завершився смертельним травмуванням одного з них

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Малин ГУНП поліція побиття бійка  
Матеріали по темі