Здоров'я

Лікарі приватної клініки «Медібор» дбають про здоров’я та комфорт маленьких пацієнтів

8 September 2021, 12:45

Операції у дітей високого рівня складності проводять в приватній лікарні «Медібор».

«Нещодавно відбулася одна з важливих подій у клініці – почали проводити ортопедичні-хірургічні втручання у дітей. Операція, яка була проведена цього разу, була пов'язана з пухлиновидним утворенням в області колінного суглоба. Особливості втручання були у тому, що утворення щільно прилягало до самого суглоба, був ризик пошкодження капсули суглоба. Хірургічне втручання пройшло на високому рівні зі сторони бригади й завершилося успішно. Пацієнт вже проснувся і проходить післяопераційне лікування в палаті», - говорить лікар-ортопед Андрій Пашенко.


Приватна лікарня має сучасне обладнання та лікарів, які постійно вдосконалюють своїх знання, саме завдяки цьому в «Медібор» проводять надскладні операції.

«Практично будь-які операції на тазостегнових та колінних суглобах, стопах і на верхніх кінцівках», – каже лікар-ортопед Андрій Пашенко.

Тут немає білих палат, які лякають дітей, а навпаки – все зроблено для комфорту маленьких пацієнтів. Батьки можуть перебувати разом з дітьми в комфортних умовах зі всіма зручностями. Розроблене індивідуальне і смачне харчування. Діти швидко відновлюються та повертаються додому без неприємних спогадів. Також на території приватної лікарні обладнана рекреаційна зона.

За словами лікарів, наразі існує чимало захворювань пов'язаних з дитячою

хірургією та ортопедією, але саме завдяки розвитку приватної лікарні «Медібор», більшість з них можна вирішити у Житомирі.

Наразі, щоб отримати медичні послуги європейського рівня, достатньо зателефонувати та завітати до клініки «Медібор».

Дізнайтеся більше про дитяче ортопедичне відділення "Медібор" https://medibor.com/ua/uslugi/detskoe-otdelenie/detskaya-ortopediya-i-travmatologiya/

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Медібор клініка приватна клініка дитина ортопедія  
Матеріали по темі