Новини компаній

Вигідні акції і пропозиції на піцу в Житомирі від Monopizza

8 September 2021, 14:02

При замовленні пиццы в Житомире можна заощадити. Мережа Monopizza надає своїм клієнтам таку можливість в регулярних аукціонних пропозиціях.

Изображения Пицца | Бесплатные векторы, стоковые фото и PSD

Акційні пропозиції

Акційні пропозиції від Monopizza допомагають заощадити до 50%. Зазвичай знижки діють на три позиції.

На сайті Monopizza 17 видів піц з різними начинками - від класики до оригінальних рецептів. І кожне з них по черзі включають в акційну трійку. Це означає, що при бажанні і терпінні кожне блюдо можна спробувати зі знижкою.

Які види піц можна замовити по акції

Цінителі традицій зазвичай замовляють: «Маргариту», «П'ять сирів». Або класичну «Пепероні»: унікальний смак цієї піці надає основний інгредієнт - в'ялена дрібнозернистий ковбаса. Решта складових рецепта: італійські трави, томатний соус і ніжна «моцарелла».

Любителі ситних начинок вибирають:

  • «Цезар» - копчена курка прекрасно поєднується з перепелиними яйцями, томатами, листям «айсберга» і ніжністю «моцарели»). Цей рецепт обов'язково сподобається шанувальникам однойменного салату.
  • «Фермерський» - з великою кількістю м'яса (мисливські ковбаски і шинка), овочів (томати), незвичайних інгредієнтів (кукурудза, печериці) і сиру (моцарелла).
  • «З морепродуктами» - ця піца порадує любителів мідій, креветок і кальмарів. Смак делікатесів підсилюють томати і петрушка. А вершковий соус і «моцарелла» ідеально підкреслюють мікс з морських делікатесів.

Разновидности итальянской пиццы

Шанувальники оригінальних рецептів оцінять:

  • «З запеченим перцем» - для поціновувачів м'яких вершкових сирів і ніжною моцарели. Терпкий запах руколи і італійських трав посилюють солодкуватий присмак соковитого перцю «з димком». Для любителів з'їдати піцу до підсмажений кірочок в комплекті є подарунок - спеціальний вершковий соус.
  • «З тунцем та цукіні» - інше оригінальну пропозицію від «Monopizza». Підходить для шанувальників вегетаріанського меню. Інший її варіант - «З тунцем та маринованими цукіні». Рецепт користується популярністю. Поєднання кислинки тунця, м'ясистої м'якоті цукіні, моцарели і італійських трав - це справжній гастрономічний свято. Прихильники правильного харчування цінують цукіні за багатий зміст вітаміну С і мінералів.

Вага піц в «Monopizza» - від 360 до 520 грам. Звертайте на це увагу при замовленні, щоб правильно розрахувати порції.

Замовити улюблену піцу онлайн - це відмінний спосіб підняти настрій, влаштувати собі маленьке свято, з приводом або без. І заощадити на ситний вечері, скориставшись акцією.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: піца  
Матеріали по темі