Економіка

​Департамент Житомирської ОДА оголосив тендер з організації інвестиційного форуму «Polissia Invest», який проведуть 22 жовтня: витратять 2 млн грн

9 September 2021, 14:25

Департамент Житомирської ОДА оголосив тендер з організації інвестиційного форуму «Polissia Invest», який проведуть 22 жовтня: витратять 2 млн грн

Департамент агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської обласної державної адміністрації оголосив тендер на організацію та проведення Житомирського інвестиційного форуму «Polissia Invest». Очікувана вартість закупівлі - 2 млн грн.

Про це йдеться в закупівлі, опублікованій 8 вересня на ресурсі ProZorro.

У тендерній документації вказано, що переможець закупівлі має надати повний комплекс послуг з організації та проведення Житомирського інвестиційного форуму «Polissia Invest», який відбудеться у Житомирі 22 жовтня 2021 року.

Організатор заходу має: забезпечити адміністративне забезпечення, зокрема запропонувати місце, яке може бути використане для проведення заходу у кількості понад 500 осіб з декількома робочими зонами, що відповідатимуть вимогам протиепідемічної безпеки, сформувати список учасників, модераторів (не менше 5 осіб), спікерів (не менше 25 осіб), ведучого та інвесторів (за попереднім узгодженням із замовником); провести рекламну кампанію; візуально оформити приміщення та забезпечити його мультимедійним обладнанням; забезпечити присутність спікерів, модераторів, ведучого, учасників; організувати кейтерингові послуги.

Також переможець закупівлі має організувати культурно-розважальні програми для VIP-гостей та спікерів форуму, забезпечити присутність ЗМІ, висвітлення інформації про проведення форуму та інше.

Департамент агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської обласної державної адміністрації пропозиції приймає до 24 вересня, аукціон запланований на 27 вересня.

Нагадаємо, розпорядженням голови облради Володимира Федоренка від 18 червня 2021 року створена робоча група, яка має розробити концепцію, план підготовки та проведення Житомирського інвестиційного форуму «Polissia Invest».

Як повідомляв Житомир.info, 11 серпня 2021 в обласній раді відбулось засідання робочої групи з підготовки та проведення Житомирського інвестиційного форуму «Polissia Invest», на який запросять перших осіб держави та дипломатів.

На організацію та проведення Житомирського інвестиційного форуму «Polissia Invest» планують витратити 2 млн грн, з яких 1 млн грн – з обласного бюджету, 1 млн грн – з місцевого бюджету. Орієнтовною датою проведення заходу називали 15 жовтня.

Інвестиційний форум «Polissia Invest» був ініційований Житомирським бізнес-клубом, який заснував Вадим Ліскі – радник мера Житомира, обраний в 2020 році депутатом Житомирської міської ради від партії «Європейська Солідарність».

Житомир.info



Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: інвестиційний форум Polissia Invest  
Матеріали по темі