Суспільство

​Поліський національний університет – флагман юридичної освіти регіону

10 September 2021, 11:09

Правнича школа Поліського національного університету посіла 28 місце серед 200 закладів вищої освіти України. Відповідний рейтинг 7 вересня презентувала Асоціація правників. Метою оцінки рівня якості правничої освіти є стимулювання конкуренції між правничими школами та підвищення поінформованості потенційних роботодавців.

Наразі в Україні діє 200 закладів вищої освіти, що здійснюють підготовку правників. Для участі в рейтингу правничі школи були відібрані за двома критеріями: у школі навчається щонайменше 150 студентів-правників; 60% випускників бакалаврату успішно склали блок тесту «Право» на останньому ЄФВВ. В результаті до рейтингу потрапило всього 59 правничих шкіл, серед яких 28 місце посіла правнича школа Поліського національного університету. Оцінювався рівень професійних знань, критичного мислення, викладання іноземної мови, довіри роботодавців до правничої школи, а також привабливість магістерських та бакалаврських програм.

Методики викладання, співпраця зі стейкхолдерами, особливе ставлення до студентів засвідчили лідерство Поліського національного університету у підготовці правників на регіональному ринку освітніх послуг та достойну позицію серед вітчизняних правничих шкіл.

До слова, розробка та впровадження рейтингування відбулися за підтримки USAID, ACC, EU Project Pravo-Justice, Асоціації юридичних клінік України, Ліги студентів АПУ, Фундації DEJURE та Forbes Україна.

Пресслужба Поліського національного університету

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: юридична освіта ПНУ Поліський національний університет рейтинг  
Матеріали по темі