Суспільство

Yuki - магазин сімейного шопінгу подарував житомирянам 35 тисяч гривень

14 September 2021, 14:35

Два поверхи площею понад 1500 м2 для комфортного сімейного шопінгу - ВІДКРИТО

Нещодавно житомиряни були приємно здивовані. 11 із наших земляків виявилися улюбленцями долі та виграли чималі суми грошей, які подарував YUKI.

YUKI (ЮКІ) – мережа магазинів сімейного шопінгу з власними торговими марками та виробництвом на фабриках Туреччини і України.

Олена, виграла сертифікат на 3000 гривень:

“Я здивувалась своєю несподіваною перемогою. Перемогла вперше в житті. Дуже задоволена магазином YUKI. Його місце розташування для мене комфортне, та й поблизу немає інших подібних великих магазинів. Широкий асортимент товарів, що ми побачили в “ЮКІ”, підійшов кожному із нашої родини. На виграний сертифікат ми купили одяг для чоловіка, а діти знайшли те, що їм сподобалося. Це був приємно й корисно проведений час. Всім раджу відвідати цей магазин і сама буду повертатися до нього постійно, бо він зручний і великий”.

За адресою 1-й Винокурний провулок, 63 (Богунія) відкрився новий великий магазин сімейного шопінгу YUKI. Мережа пропонує своїм покупцям дорослий та дитячий одяг, взуття, аксесуари, іграшки, товари для малюків, відпочинку та творчості.

Одяг для всієї сім’ї від міжнародного бренду YUKI здивує високою якістю і приємною ціною.

В день урочистого відкриття YUKI подарував сертифікати загальною сумою 35 000 гривень клієнтам, що взяли участь у акції “Купуй та Вигравай”. Умови були простими: кожен покупець отримав можливість стати учасником розіграшу, придбавши товари на суму від 200 гривень. Щасливі переможці отримали подарункові сертифікати номіналом від 500 до 10 000 гривень.

Микола, один із переможців YUKI:

“Ми ніколи нічого не вигравали так просто і випадково, але сьогодні щасливий день для нашої сім'ї. Моя донька давно питає мене, коли я куплю їй велосипед. Тож схоже, що цей день настане швидше, ніж я планував.”

Всі подарункові сертифікати переможці можуть використати для купівлі будь-яких товарів для дорослих та дітей.

До речі, якщо ви ще не все купили для вашої дитини до школи, то радимо заглянути до нового магазину YUKI на Богунії.

Висока якість, чесна ціна та невід'ємна доброзичливість й уважність консультантів YUKI не залишають байдужими, особливо, якщо ваш час для вас - найцінніший критерій обрання місця шопінгу для всієї родини.

Вероніка, мама-переможниця, виграла сертифікат на 5000 гривень:

“Ми живемо недалеко і постійно ходимо в цей магазин з моменту його відкриття. Мені дуже сподобалося, що тут я змогла повністю одягнути мого сина до школи, купила все необхідне, разом із канцелярією. Консультанти дуже привітні та з радістю допомагають, якщо ти не можеш розібратися чи знайти потрібний розмір. До цього ми купували речі на ринку й мій син соромився, не хотів міряти одяг. А коли ми прийшли до YUKI - він зрадів, бо тут зручно і комфортно. Так ми швидко знайшли й купили потрібні нам брюки до школи. В магазині є все, й навіть більше! Тепер він наш улюблений!”.

Молодим батькам буде просто та легко обрати все необхідне в одному місці, не витрачаючи свій дорогоцінний час та кошти марно. Наявний широкий асортимент товарів YUKI задовольняє різноманітні потреби найвимогливіших покупців. Є все - від одягу, взуття, товарів гігієни для найменших до іграшок та всіх необхідних речей для кімнати новонародженого малюка.

Важливий аспект реалізації дитячого потенціалу - виявлення талантів дитини завдяки творчості. Батьки без перешкод зможуть придбати все необхідне для хобі своєї дитини у магазині сімейного шопінгу YUKI.

Для відпочинку і проведення вільного часу всією родиною на полицях у продажу є безліч цікавих різноманітних ігор та речей для дозвілля на чистому повітрі за приємними цінами.

Наталія, одна з переможниць Yuki:

“Ми постійно купуємо в цьому магазині. Задоволені його асортиментом. Сертифікат на 3000 гривень, що виграли, вже витратили на сімейний шопінг. Мій старший син - студент, він вибрав собі все, що йому потрібно. Для меншої доньки, що ходить у дитсадок, також знайшлося, що купити. Та й собі з чоловіком неодноразово купували тут одяг. Хотілося б бачити більше різноманітного взуття. В цілому ми радимо цей магазин друзям саме для сімейного шопінгу. Дуже задоволені, що він у нас з'явився”.

Тож не вагайтеся, завітайте до нового YUKI та перевірте все самі.

YUKI - щастя вашої дитини та вирішення багатьох проблем батьків в одному місці й одразу!






Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Yuki магазин дитячі товари одяг відкриття  
Матеріали по темі