Фоторепортаж

​Який вигляд має плитка на центральних вулицях Житомира через п'ять років після початку реконструкції тротуарів. Фоторепортаж

14 September 2021, 15:53

П’ять років тому 14 вересня 2016 року на вулиці Театральній почали вкладати нову плитку. Мер Житомира Сергій Сухомлин написав про це на своїй сторінці у Facebook. Планувалося оновити 30 тис. м2 тротуарів, а саме частину вулиці Театральної, Великої Бердичівської (до Бульвару), та Київської (до Небесної Сотні).

За ці п’ять років житомиряни неодноразово обурювалися якістю вкладання плитки, її крали, потім плитку частково перекладали, усували недоліки та перекладали тактильну плитку.

Загалом, роботи з реконструкції тротуарів розпочалися 12 серпня 2016 року і мали завершитися до кінця року, але цього не сталося. У вересні 2018 року реконструкція тротуарів все ще продовжувалася, були плани завершити її до кінця року, але, за словами начальника управління капітального будівництва, у бюджеті не було грошей. Загалом же тротуари у центрі міста ремонтували протягом трьох років.

Нагадаємо, у липні 2016 року міська рада заключила з «Ві.Ай.Пі Будівельна компанія» одразу три угоди на реконструкцію тротуарів у центрі Житомира: близько 5 мільйонів на капітальний ремонт вулиці Театральної, понад 12 мільйонів на ремонт Київської і ще майже 10,5 мільйонів на ремонт Великої Бердичівської.

Реконструкцію тротуарів на одній з головних вулиць міста – Київській – розпочали у серпні 2016 року.

У грудні 2017 року Житомир.info робив фотоогляд реконструкції тротуарів у центрі Житомира.

Роботи з укладання плитки на Київській завершилася у 2018 році, а на вулиці Великій Бердичівській – у 2019.

Фото тротуарів у центрі Житомира, зроблені у квітні 2019 року, дивіться тут

Який вигляд мала тротуарна плитка на вулиці Київській у Житомирі через півтора року після завершення робіт, дивіться у фоторепортажі від 28 лютого 2020 року

Який вигляд мають відремонтовані тротуари зараз дивіться у фоторепортажі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: плитка тротуарна плитка реконструкція  
Матеріали по темі