Фоторепортаж

​В Домі української культури в Житомирі можна подивитися одразу три виставки. Фоторепортаж

15 September 2021, 16:59

З нагоди 50-річчя від дня заснування закладу "Музична школа імені Святослава Ріхтера" у Домі української культури експонували одразу дві виставки - виставка учнівських творчих робіт та персональна виставка під назвою “Земля квітів” викладачки Наталії Штарової.

Кожна з виставок складається з більш ніж двох десятків робіт у різних техніках. Виставки експонуються в коридорі та актовій залі Дому української культури.

Частина дитячих робіт присвячена Житомиру і зображає його краєвиди в минулому та в сьогоденні, а інша частина робіт присвячена красі природи.

На виставці “Земля квітів” Наталії Штарової можна побачити різноманітні квіти у майстерному художньому виконанні. Відкриття та презентація цієї виставки відбудеться 15 вересня о 16:00 в Домі української культури, на відкриття можуть прийти всі охочі.

Зазначимо, що окрім цих двох виставок у двох залах Дому української культури можна переглянути виставку робіт учнів Художньої школи імені Віктора Шкуринського Житомирської ради. Тут представлені різноманітні художні роботи - від картин у різних техніках до ляльок та масок.

Як повідомляв Житомир.info, у травні 2021 у Житомирі відбувалась виставка сувенірів, виготовлених АТОвцями та рідними загиблих бійців.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виставка дім української культури  
Матеріали по темі