Фоторепортаж

Високі дерева, старі лавки і дитячі гірки: який вигляд має двір на проспекті Миру в Житомирі, де облаштують сквер за 3 млн. Фоторепортаж

16 September 2021, 12:30

З великою кількістю лавок, облаштованими самостійно стоянками, старими дитячими майданчиками і турніками – такий вигляд має територія біля будинку по проспекту Миру, 9, де за 3,2 млн грн планують облаштувати сквер.

Лавки тут на будь-який смак – старі й нові, поламані та відновлені. З самісінького ранку у теплу пору року тут ажіотаж – хтось просто відпочиває, а хтось релаксує, читаючи книгу. Дитячий майданчик тут старий, проте пісочниця чиста, гойдалки та гірки доглянуті.

У дворі багато високих молодих дерев. Одна з місцевих мешканок розповідає, що дерева дуже допомагають сховатися від літньої спеки матусям з дітьми. Згадує, як будучи дитиною і допомагала садити ці дерева, тож хвилюється за їхню долю.

Згідно з Додатком 6 до тендерної документації, розміщеній на ресурсі ProZorro, тут планують звалити 5 дерев.

Відповідно до тендерної документації, у сквері планують благоустрій з улаштуванням плитки та бордюрів, встановленням системи відеонагляду, велопарковки, гойдалки, пісочниці, вуличних тренажерів, каруселі, урни, лавки тощо та озелененням території.

Який вигляд зараз має територія біля проспекту Миру, 9, дивіться у фоторепортажі

Нагадаємо, 13 вересня 2021 року Управління капітального будівництва Житомирської міської ради оголосило тендер на реконструкцію частини території благоустрою з влаштуванням скверу на проспекті Миру, 9. Очікувана вартість закупівлі – 3 млн 222 тис. 849 грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: проспект Миру 9 реконструкція сквер УКБ  
Матеріали по темі